حذف وزارت کشور و جايگزيني کميسيون ملي انتخابات پيشنهاد رضايي بوده است
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، سايت رجا نيوز در يادداشتي آورده است: بعد از آنکه حسين شريعتمداري، مدير مسئول روزنامه کيهان، در سرمقاله صبح روز شنبه اين روزنامه به افشاگري درباره افراد پشت پرده طرح «تشکيل کميسيون ملي انتخابات» که قرار بود با قيد فوريت در دستور کار مجمع تشخيص مصلحت نظام قرار گيرد، پرداخت، جزئيات بيشتري درباره اين طرح منتشر شد.
شريعتمداري در يادداشت خود در روزنامه کيهان، بيان مطلبي با عنوان «تشکيل کميسيون ملي انتخابات» را سرچشمه گرفته از نظرات يکي از نامزدهاي ناکام انتخابات خوانده بود که اين گفته او امروز از سوي يکي از اعضاي مجمع تشخيص مصلحت تاييد شد.
همچنين ترکان در مصاحبه اي با سايت نزديک به حسن روحاني، در اظهاراتي جالب مدعي شد که «اعتماد مردمي به عنوان يک سرمايه اجتماعي، در جريان حوادث پس از انتخابات آسيب ديد!»
اين اظهارات در حالي از سوي يکي از اعضاي مجمع تشخيص مطرح ميشود که کارشناسان مسائل سياسي اعتقاد دارند حضور دهها ميليوني مردم در راهپيمايي 22 بهمن، نشان دهنده عمق اعتماد و اعتقاد مردم به نظام و مسئولان است.
لازم به ذکر است، در طرح موسوم به «کميسيون ملي انتخابات» که به گفته حسين شريعتمداري، هاشمي رفسنجاني، حسن روحاني و محسن رضايي براي قانوني شدن آن تلاش ميکنند، نظارت شوراي نگهبان بر انتخاباتهاي رياست جمهوري و مجلس شوراي اسلامي را حذف شده و اين مسئوليت به کميسيوني به نام کميسيون ملي انتخابات که زير نظر مجمع تشخيص مصلحت نظام است، واگذار شده است.
همچنين براساس اين طرح، التزام عملي کانديداها به ولايت مطلقه فقيه نيز حذف شده است، در عين حال، اكبر تركان، معاون برنامهريزي سابق وزارت نفت كه در روزهاي آخر دولت نهم با دستور مستقيم دكتر احمدينژاد بركنار شد و اكنون بهعنوان مشاور حسن روحاني فعاليت ميكند، در حالي از نقش محوري محسن رضايي در اين طرح خبر داده است كه رضايي اوايل مهرماه سال جاري در جمع همشهريانش در مسجد سليمان با اشاره به انتخابات دهم رياست جمهوري پيشنهاد کرد تا جمهوري اسلامي در برگزاري انتخابات، از افغانستان در برگزاري انتخابات تقليد کند.
رضايي در توجيه طرح خود گفته بود «بايد کميسيون ملي انتخابات تشکيل شود تا دولت از مداخله در امور انتخابات منع گردد و در حقيقت با اين کار، اعتماد مردم بيشتر جلب خواهد شد، لذا ما در اين طرح به دنبال اصلاح نظام و قانون انتخابات هستيم و اگر در ساماندهي اين طرح موفق شويم، بسياري از مشکلات انتخابات حل خواهد شد.»
رضايي البته در اظهارات خود به اينکه با چه ابزارها و کمک چه اشخاصي به دنبال اصلاح نظام و قانون انتخابات است، نپرداخت.
همچنين هاشمي رفسنجاني نيز در همان روزها در افتتاحييه مجلس خبرگان رهبري از تلاش برخي «دلسوزان نظام» براي ارائه طرحي با هدف حل مشکلات فعلي خبر داده بود، اما کميسيون ملي انتخابات که در اولين تجربه خود در افغانستان نتوانسته است انتخاباتي بيحاشيه و بدون حرف و حديث را برگزار کند، در حالي به عنوان جايگزين مکانيزم کنوني برگزاري انتخابات مطرح ميشود که برگزاري بيش از 30 انتخابات موفق و سالم در طول 30 سال پس از انقلاب اسلامي از طريق مکانيزم فعلي انتخابات بر کارآمد بودن آن صحه ميگذارد.
چنانکه فرآيند انتخاب معتمدين محلي در هر يک از صندوقهاي اخذ رأي که با گرايشهاي مختلف سياسي هستند، به همراه سيستمهاي پيچيده و مردمي نظارت بر انتخابات، مکانيزم فعلي انتخابات در کشور را به يکي از سالمترين و غير قابل خدشهترين مکانيزمهاي اخذ رأي در دنيا تبديل کرده است.
اين موضوع به حدي روشن است که حتي محمد عطريانفر، عضو مستعفي حزب کارگزارن که سالها در پستهاي کليدي وزارت کشور به عنوان مجري انتخابات فعاليت داشته است نيز در اعترافات خود در اولين دادگاه متهمان حوادث پس از انتخابات، درباره سلامت و کارآمدي آن ميگويد: در انتخابات ما دچار خلط مبحث شديم و موضوع تخلف را در جايگاه تقلب قرار داديم، حجم بزرگي از مجريان، معتمدين هستند و آنان کسانياند که از ابتداي انقلاب مورد احترام مردم بوده و در هيچ شعبهاي اجازه تقلب نميدهند و کسي که بخواهد تقلب بکند خود را کوچک ميکند.
به اعتقاد برخي از کارشناسان، کارآمدي و سلامت مکانيزم انتخاباتي در کشور به دليل مردمي بودن آن، به حدي بالاست که اگر شخصي حتي يکبار در جريان مديريت انتخابات قرار گيرد، به ضريب بالاي سلامت آن پي خواهد برد.
با اين حال، به نظر ميرسد همانگونه که احمدينژاد در جريان مناظره با رضايي گوشزد کرد، اينگونه اظهارنظرهاي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام که با استقبال رسانههاي بيگانه نيز مواجه شده، از آنجا ناشي ميشود که رضايي تاکنون تجربه مديريت سياسي در کشور را نداشته است./انتهاي پيام/