کد خبر:۶۰۲۳۲
نظر علي معلم در خصوص تغيير رياست فرهنگستان هنر:
رئيس فرهنگستان هنر بايد از جنس هنرمندان باشد
رئيس فرهنگستان هنر در خصوص جايگزين كردن وي به جاي ميرحسين موسوي در فرهنگستان هنر گفت: من شاعرم و به كساني كه در حوزه هاي هنري و فرهنگي مسئوليتي دارند ولي هنري ندارند، ارجحيت دارم.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، علي معلم دامغاني صبح امروز در نشست خبري امضاي تفاهم نامه همكاري بين روساي فرهنگستان هنر ايران و قزاقستان در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه شما شاعريد و در يك حوزه فعاليت كرده ايد آيا خودتان را جايگزين مناسبي براي موسوي مي دانيد، اظهار داشت: اين سوال مناسب اين جلسه نيست اما من شاعرم و به كساني كه در حوزه هاي هنري كار كرده اند اما هنر خاصي ندارند، ارجحيت دارم.
وي افزود: من به هر حال از طايفه هنرم و شعر هنر محيط است و بنده نيز از اين سلسله هستم.
معلم تاكيد كرد: در فرصت هاي بهتر و مناسب تر در مورد اين مسئله بحث مي كنم اما اكنون بايد حرمت ميهمان را حفظ كرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰