آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۳۰۸۴
اندیشکده واشنگتن:

تیم روحانی نیات خوبی در قبال غرب داشت/ مقابله با برنامه موشکی ایران نباید فراموش شود

اندیشکده آمریکایی نوشت: رویکرد آمریکا در قبال دولت بعدی ایران باید پیچیده باشد به طوری‌که روابط با رییس جمهور منتخب و تیمش حفظ شده اما در روی دیگر سکه سیاست با سپاه مواجه شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اندیشکده واشنگتن در تحلیلی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری ایران و نتایج آن نوشت: ایران بازیگر اصلی منطقه است و لازم است آمریکا و دیگر کشورها روابط خود با این کشور را حفظ کنند.

 

بر این اساس، نیاز است تا رویکرد آمریکا در قبال دولت بعدی ایران  ون ماهیت نظام سیاسی این کشور پیچیده باشد و باید روابط با رییس جمهور منتخب ایران و تیمش را حفظ کرد اما در روی دیگر سکه سیاست با سپاه مواجه شد.

 

 اندیشکده واشنگتن در تحلیل خود نوشت: فعالیت آمریکا با رییس جمهور بعدی ایران نباید مانع از مقابله با برنامه‌های موشکی سپاه و حضورشان در منطقه باشد.

 

این اندیشکده با بیان این‌که رییس جمهور منتخب ایران نقشی در تصمیم‌گیری‌های نظامی ندارد و این امر در صلاحدید مقامی بالاتر است و این‌که حضور نظامی سپاه ایران در منطقه  به طور مستقیم بر امنیت و منافع آمریکا و متحدانش در منطقه تاثیر گذار است، نوشت: البته باید گفته شود که تیم «حسن روحانی» رییس جمهور کنونی ایران نیات خوبی را از خود  نشان دادند و نقش مهمی را در مباحث منتهی به توافق ایفا کردند. شاید اگر رییس جمهور دیگری بود، او اشتیاق کمتری در توافق با غرب نشان می‌داد و توافق به تاخیر افتاده یا به بن بست می‌رسید.

 

این اندیشکده نوشت: رویکرد آمریکا در قبال دولت بعدی ایران نیاز دارد  چون ماهیت نظام سیاسی این کشور پیچیده و دوگانه باشد. این بدان مفهوم است که باید روابط با رییس جمهور منتخب ایران و تیمش را حفظ کرد اما در روی دیگر سکه که مواجهه با سپاه پاسداران است غفلت نکرد زیرا آن‌ها در پی گسترش مبارزه طلبی شیعه در منطقه هستند.

 

 در خاتمه این تحلیل  آمده است: روابط آمریکا با رییس جمهور بعدی ایران نباید مانع از مقابله با افزایش مبارزه طلبی شیعه در خاورمیانه باشد.

 

توجه: انتشار مطالب اندیشکده‌های غربی به معنی تائید محتوای آنها نیست. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار