نهادينه شدن دولت الكترونيك بهترين راه ارائه خدمت حداكثري به مردم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۳۷
سرپرست وزارت كشور:(بخش دوم)

نهادينه شدن دولت الكترونيك بهترين راه ارائه خدمت حداكثري به مردم است

هاشمي، سرپرست وزارت كشور تصريح كرد: نهادينه شدن دولت الكترونيك بهترين راه ارائه خدمت حداكثري به مردم است.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، مهندس هاشمي امروز در سومين گردهمايي استانداران سراسر كشور در سال جاري به تهديدات نرم اشاره و عنوان كرد: ما معتقديم تا زماني كه پايه و مبناي حكومت بر قلوب مردم باشد، تهديدات دشمنان نمي تواند تزلزلي در آن ايجاد كند.

سرپرست وزارت كشور افزود: ما براي مقابله با تهديدات دشمنان بايد پيش بيني و آمادگي لازم را داشته باشيم.

وي با اشاره به اينكه اطلاع رساني و ارتباط چند جانبه با مردم مي تواند آنها را نسبت به شرايط موجود روشن تر كند، گفت: در جريان قرار گرفتن مردم موجب استوارتر شدن حمايت و پشتيباني آنان از نظام مي شود.

هاشمي با اشاره به امنيت مرزها و همچنين بيان اينكه امروزه بخش قابل توجهي از مسائل و مشكلات ما مربوط به مرزهاست، افزود: مديريت مرزها با فعال شدن شوراهاي توسعه و پايدار امنيت امكان پذير است.

سرپرست وزارت كشور عنوان كرد: بخش ديگري از امنيت مرزها كه به بهره گيري و جلب مشاركت صاحبنظران و مردم مربوط مي شود بايد، با محوريت استانداران پيگيري و اجرايي شود.

وي در خصوص بخش حوادث نيز اظهار داشت: ما مي خواهيم آمادگي لازم را براي پيشگيري و مقابله با حوادث احتمالي به حداكثر برسانيم، بنابراين در اين رابطه اعتبارات لازم پيش بيني شده است تا در مسائل مختلف از جمله خشكسالي، سرما زدگي و ... دچار مشكل نشويم.

هاشمي در ادامه يكي از گام هاي مهم در جهت عدالت گستري و مهرورزي را توجه به مسائل اجتماعي و ناهنجاري ها برشمرد و با بيان اينكه رسيدگي به اين مسائل و پيامدهاي آن از مطالبات جدي مردم است، گفت: اميدواريم شوراهاي اجتماعي با دور جديد فعاليت خود شادابي و ايمني را به مردم هديه دهند.

سرپرست وزارت كشور با اشاره به اينكه مطالبه اصلي مردم در حوزه سياسي، صيانت از آرا است، افزود: ما مصمم هستيم با هماهنگي شوراي نگهبان و بهره گيري از تكنولوژي روز و رايانه به نحوي برنامه ريزي و عمل كنيم تا دقت، سرعت، انطباق و صرفه جويي را به حداكثر امكان برسانيم.

وي ادامه داد: در بستر اعتماد مردم است كه مي توانيم توسعه سياسي داشته باشيم و مشاركت مردم را عميق و گسترده كنيم.

هاشمي با اشاره به اينكه مطالبه مردم قانونمندي و شفاف سازي فعاليت هاي سياسي در جامعه است، تصريح كرد: امروز موفقيت ما در ايجاد موازنه بين ثبات و نوآوري است.

سرپرست وزارت كشور خاطرنشان كرد: اگر موازنه صحيحي بين ثبات و نوآوري ايجاد شود، مي توانيم بيشترين كارآمدي را داشته باشيم.

وي تصريح كرد: در بررسي و ارزيابي عملكرد مديران، پيدا كردن نقطه اين موازنه بسيار مهم است.

بنا به گفته هاشمي، ثبات و نوآوري مي تواند در توسعه كمي و كيفي خدمت به مردم تاثيرگذار باشد.

سرپرست وزارت كشور با بيان اينكه عملكرد مديران تابع توانمندي و عناصر محيطي است، اظهار داشت: ملت ما بهترين ملت دنياست، بنابراين بايد بيشترين امكانات و خدمات را به آنان عرضه كنيم؛ اين در حالي است كه نهادينه شدن دولت الكترونيك بهترين راه ارائه خدمت حداكثري به مردم است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار