کد خبر:۶۰۳۷۳
رئيس كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران:

مشكلات را نبايد به گردن مردم انداخت

رئيس كميسيون برنامه و بودجه شوراي اسلامي شهر تهران گفت: مشكلات بين شهرداري و دولت را نبايد با افزايش هزينه ها به گردن مردم انداخت.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، رسول خادم صبح امروز 4 اسفند ماه در جلسه علني شوراي شهر تهران در حاشيه بررسي لايحه قيمت بليط مترو در سال آينده گفت: شهردراي تهران نبايد حل شدن مسائل خود با دولت را به گردن مردم انداخته و بليط مترو را افزايش دهد.

وي افزود: اگر پيگيري هاي شهرداري تهران براي دريافت اعتبار از دولت انجام نمي‌شود، نبايد به مردم فشار وارد كنيم.

خادم ادامه داد: طبق قانون مردم بايد يك سوم هزينه مترو را بپردازند و بقيه آن بر عهده دولت و شهرداري است و ما نمي توانيم يك سوم هزينه‌اي كه بر عهده دولت است را هم از مردم بگيريم.

رئيس كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران افزود: ما بايد در همه بحث ها با مردم شفاف باشيم.

در ادامه دكتر خسرو دانشجو، سخنگوي شوراي شهر تهران نيز گفت: تمام چالش حمل و نقل عمومي اين است كه دولت پرداخت يارانه بليط مترو را وظيفه خود نمي‌داند و ما هم بايد حتي در صورت عدم پرداخت سهم درست، رعايت حال مردم را داشته باشيم.

همچنين دكتر حمزه شكيب، رئيس كميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران با اشاره به اينكه عده‌اي به دنبال فضاسازي هستند، گفت: شوراي شهر بايد فضاسازي ها را از بين ببرد و با مردم صادق باشد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار