آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۵۹۴۱

تشکیل کمیته‌ بررسی رساله دکترای «روحانی» در مجلس

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از تشکیل کمیته‌ای برای بررسی رساله دکترای رئیس‌جمهور در این کمیسیون خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از واصل شدن شکایت آیت‌الله علی‌اکبر کلانتری، نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان به این کمیسیون خبر داد و گفت: آیت‌الله کلانتری در این شکایت اعلام کرده است که حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در تدوین فصل ۴  رساله دکتری خود از برخی کتاب‌های وی سرقت کرده است.

 

وی ادامه داد: هفته آینده در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کمیته‌ای به همین منظور تشکیل می‌شود تا ضمن رسیدگی به این شکایت گزارشی را به کمیسیون ارائه کند.

 

آیت‌الله علی‌اکبر کلانتری، نماینده استان فارس در مجلس خبرگان رهبری پیش‌تر نیز درباره سرقت علمی رساله دکتری حسن روحانی از کتاب وی، اظهار داشت: من در تحقیقات اولیه و همچنین هنگامی که با برخی اساتید زبان همچون آقای جلال رحیمیان متن انگلیسی را بررسی کردیم، متوجه شدم درصد بالایی از فصل ۴ رساله علمی وی تحت عنوان «حکم ثانوی» کپی شده از کتاب بنده است.

 

وی افزود: نام کتاب این حقیر «حکم ثانوی در تشریع اسلامی» است و اگر این رساله متعلق به آقای روحانی باشد، این سرقت علمی صحت دارد.

 

گزارش نهایی  پروژه ارزیابی اصالت رساله‌ دکتری حسن روحانی رئیس جمهور در چند روز گذشته منتشر شد.

 

در بخشی از این گزارش امده است : در رساله دکترای حسن روحانی، از ده‌ها کتاب و مقاله مختلف، سرقت کلمه به کلمه یا موزائیکی انجام شده و به برخی از منابع ارجاع داده و به مابقی هیچ گونه ارجاعی نداده‌اند؛ کتاب‌ها و مقالاتی از آیت‌‌الله علی‌اکبر کلانتری، ضیاءالدین سردار، نوئل کالسون، حمید عنایت، وائل حلاق، سید ابوالاعلی مودودی، پاتریک بنرمن، هاشم کمالی، ویلیام مونتگومری وات از جمله پرتکرارترین قربانیان این سرقت کم سابقه‌اند.

 

خاطرنشان می شود، روحانی روز گذشته در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره سرقت علمی تز دکترای وی با طفره رفتن از جواب، گفت: تز دکترای من مربوط به یک دانشگاه معتبر است. زمین ندادیم تز بگیریم!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶
عین کمیسیون برجام میخوره تو دیوار
0
0
کاظم
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۸
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مورخ ۲۴/۲/۹ با اعلام وصول شکایت آیت الله کلانتری در رابطه با سرقت علمی از کتاب ایشان ، وعده داده بود تا یک هفته به موضوع رسیدگی و نتیجه را اعلام نماید ولی علیرغم گذشت دو هفته از وعده ایشان هنوز نتیجه ای به اطلاع ملت ایران نرسیده ، لذا تقاضا داریم رسانه های جمعی موضوع را پیگیری نمایند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار