اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه امور دانشجویان وزارت علوم، از امکانات رفاهی آموزشکده فنی وحرفه ای دختران شیراز بازدید و از نزدیک در جریان پخت و توزیع غذا و چگونگی رعایت بهداشت در این مرکز قرار گرفت .
وی از فضای آشپز خانه، سلف سرویس، سردخانه مواد غذایی بازدید کرده و با دانشجویان این مرکز گفتگو کرد.
جاهدی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران شیراز نیز با ارائه گزارش از روند پخت و سلف و سرویس غذا در این مرکز، تصریح کرد ما به دلیل قدیمی بودن ساختمان، پخت سنتی انجام می دهیم .
در ادامه یزدان مهر افزود: لازم است دانشکده آئین نامه های تدوین شده کارگروه کنترل بر خوابگاه های دانشجویی را اجرایی کرده و حتما از کارشناسی بهداشت و ایمنی مواد غذایی در تمام مراحل تهیه طبخ و توزیع مواد غذایی استفاده شود و در قراردادهایی که با پیمانکار منعقد می کنند این مهم را لحاظ کنند .
وی افزود : با توجه به سنتی بودن آشپزخانه که متاسفانه مشکل اکثر سلف سرویس های دانشکده های فنی و حرفه ای است تسهیلاتی را تخصیص خواهیم داد و تلاش می کنیم با کمک صندوق رفاه امور دانشجویان سلف سرویس و خوابگاه این دانشکده ارتقاء یابد.