آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۸۷۵۷
دبیران شورای عالی امنیت ملی حامیان مقاومت:

نشست ریاض زمینه‌ساز افزایش تشنج در منطقه است

در نشست دبیران شورای عالی امنیت کشورهای حامی مقاومت اظهارات تنش‌زای مطرح شده در اجلاس ریاض زمینه‌ساز افزایش بی‌ثباتی و تشنج در منطقه ارزیابی و بر تصنعی و تبلیغاتی بودن آنها از سوی کشورهای غربی و حکومت‌های بدسابقه حامی تروریسم تاکید شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اولین نشست مسئولین نهادهای امنیت ملی کشورهای عضو ائتلاف ضد تروریسم همپیمان سوریه شب گذشته در شهر زاویدووا در شمال پایتخت روسیه برگزار شد.

 

در این نشست که با ابتکار جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه برگزار شد علاوه بر دریابان شمخانی و نیکلای پاتروشف دبیران شورای امنیت ملی ایران و روسیه، فالح فیاض و علی مملوک مشاوران امنیت ملی عراق و سوریه نیز حضور داشتند.

 

در جریان این نشست مقامات عالی امنیتی چهار کشور عضو ائتلاف، طی سخنان جداگانه‌ای ضمن تشریح برنامه‌های خود برای تداوم همکاری مشترک تا ریشه کنی کامل جریان تروریسم در منطقه برنقش سازنده این ائتلاف در مدیریت بحرانهای حاصل از تروریسم و فراهم کردن زمینه‌های بازگشت صلح و ثبات به منطقه تاکید کردند.

 

ضرورت همکاری نزدیکتر میان کشورهای سوریه و عراق در مرزهای مشترک به منظور جلوگیری از افزایش تحرک تروریست‌های شکست خورده از موضوعات دیگری بود که در این نشست به بحث گذارده شد.

 

در این نشست اظهارات تنش زا و غیر سازنده مطرح شده در اجلاس ریاض زمینه ساز افزایش بی ثباتی و تشنج در منطقه ارزیابی شد و بر تصنعی و تبلیغاتی بودن ائتلافهای غیر موثر ضد تروریسم از سوی کشورهای غربی و حکومتهای بدسابقه حامی تروریسم تاکید شد.

 

تداوم همکاری نزدیک سه کشور ایران، روسیه و ترکیه برای به نتیجه رساندن ابتکارات نشست آستانه بویژه حفظ آتش بس و ایجاد مناطق 4 گانه کم تنش در سوریه از مباحث دیگری بود که در این نشست مورد بحث و تبادل نظر و توافق مشترک قرار گرفت.

 

علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان نیز طی سخنان مبسوطی با تشکر از فدراسیون روسیه برای ایجاد هماهنگی و میزبانی این نشست اظهار داشت: آزادسازی فلوجه، موصل، حلب و سایر مناطق اشغالی به معنی پایان یافتن تفکر مبتنی بر تروریسم تکفیری نبوده و باید با شناسایی و نابود سازی زمینه‌های اعتقادی و عوامل حمایت کننده آن مبارزه ریشه‌ای با جریان تروریسم را ادامه داد.

 

در پایان این نشست مقرر شد بررسی‌های لازم از سوی 4 کشور به منظور دوره‌ای کردن این اجلاس با هدف افزایش هماهنگی‌ها برای مبارزه موثرتر با تروریسم تکفیری بعمل آید‌.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار