افزایش فعالیت کانون‌های همیار سلامت در دانشگاه‌ها / حضور مشاوران و مددکاران درخوابگاه از سال تحصیلی آینده دائمی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۰۶۵۳
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران خبر داد

افزایش فعالیت کانون‌های همیار سلامت در دانشگاه‌ها / حضور مشاوران و مددکاران درخوابگاه از سال تحصیلی آینده دائمی می‌شود

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران از حضور مشاوران و مددکاران در خوابگاه‌های دانشجویی به صورت مداوم از سال تحصیلی آینده خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

 

حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران در خصوص ادامه اجرای  طرح حضور مشاوران و مددکاران در خوابگاه‌های دانشجویی، گفت: قبلا هم در ایام امتحانات به صورت آزمایشی برگزار شده که مددکاران و مشاوران اطلاعات را به صورت کپسولی در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند در حدی که ذهن دانشجو به نکاتی که کمک به تمرکز آنها می‌کند حساس شود و استرس دانشجویان کاهش و بهره وری آنها افزایش پیدا کند.

 

پیروی ادامه داد: با توجه به نتیجه‌ای که از این دو ترم اجرای این طرح داشتیم سعی می‌کنیم به نحو مطلوب تری در سال تحصیلی جدید آن را اجرایی کنیم و به فعالیت‌های کانون همیاران سلامت عمق ببخشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار