کد خبر:۶۱۰۸۸۲

احتمال تاخیر پروازهای مهرآباد و امام خمینی(ره) در روز ۱۴ خرداد

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: به مناسبت برگزاری مراسم سالگرد رحلت حضرت امام (ره)، احتمال تاخیر بعضی از پروازهای فرودگاه‌های استان تهران در روز ۱۴ خرداد وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رضا جعفرزاده گفت: از آنجا که طبق سنوات گذشته مراسم سالگرد رحلت حضرت امام (ره) در حرم مطهر ایشان برگزار می‌شود از ساعت ۱۷ تا ۲۱ بعضی از پروازی شرکتهای هواپیمایی به دو فرودگاه مهرآباد و حضرت امام خمینی (ره) با تاخیر انجام خواهد شد.


وی با بیان اینکه اطلاعیه هوانوردی به شرکت‌های هواپیمایی صادر شده است از این شرکت‌ها خواسته شده تا به مسافران خود اطلاع رسانی کنند و مسافران نیز قبل از عزیمت به فرودگاه مهرآباد با شماره تلفن ۱۹۹ و فرودگاه حضرت امام (ره) با شماره ۰۹۶۳۳ از وضعیت پرواز‌ها مطلع شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار