آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۰۸۸۷

دستیابی چین به سامانه ضد موشک مافوق صوت

گزارش منابع خبری چین حاکی از دستیابی این کشور به پدافند ضد موشکی است که فناوری آن تنها در اختیار آمریکا و روسیه است. این پدافند از قابلیت رهگیری موشک‌هایی با ۱۰ برابر سرعت صوت، برخوردار است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه «دیلی» چاپ چین از موفقیت این کشور در ساخت نوعی از سیستم دفاع موشکی مافوق سریع خبر داد که تاکنون فناوری آن در اختیار آمریکا و روسیه بوده است.

 

گفتنی است این خبر از سوی شرکت صنایع و هوافضا چین اعلام شده که توانایی پدافند موشکی مورد نظر را در حد رهگیری و انهدام  پرتابه (هرگونه جسم پرتاب شونده اعم از موشک، راکت) توصیف می کند که با سرعتی ۱۰ برابر بیشتر از فشنگ های معمولی در ارتفاع دهها کیلومتری از سطح زمین در حال پرواز است.

 

دیلی چاینا از این سیستم که محصول تلاش دستکم ۳۲ دانشمند صنایع هوافضا است، به عنوان یکی از سنگ زیربنای توسعه راهبرد نظامی چین یاد می کند.

 

این روزنامه همچنین پیچیدگی این پدافند موشکی را در حدی توصیف می کند که تنها آمریکا و روسیه از پس ساخت آن بر می آیند.

 

اگرچه چین مشخصات دقیق نوع راکت قابل رهگیری از سوی پدافند موشکی جدید را اعلام نکرده است، به گفته برخی کارشناسان، استفاده از عبارت مبهم دهها کیلومتر از سطح زمین می تواند بازه ارتفاع را در حدفاصل ۱۰ تا ۱۰۰ کیلومتر نشان دهد و عبارت ۱۰ برابر سریعتر از فشنگ نیز سرعت را دستکم حدود ۱۲ هزار کیلومتر بر ساعت معرفی می کند چرا که یک فشنگ معمولی با سرعتی معادل ۱۲۰۰ کیلومتر در ساعت که معادل سرعت صوت است، طی مسافت می کند. به این ترتیب، سامانه مورد نظر از قابلیت رهگیری پرتابه هایی با سرعت ۱۰ برابر سرعت صوت برخوردار است.

 

خبر دستیابی چین به چنین فناوری در حالی اعلام می شود که ۲ روز پیش، آمریکا پیشرفته ترین سیستم پدافند موشکی خود را در پایگاه هوایی «واندنبرگ» ایالت کالیفرنیا با موفقیت آزمایش کرد.

 

ناگفته نماند که چین از تلاش آمریکا برای استقرار سامانه ضد موشک دوربرد «تاد» در شبه جزیره کره نگران است و آن را تهدیدی برای تمامیت ارضی خود محسوب می کند. تاد با هدف دفاع از کره جنوبی در برابر حملات موشکی پیونگ یانگ، در شبه جزیره کره مستقر می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار