پیام مرادی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: برگزاری جلسات مطالبه گری دانشجویی برخلاف دیدارهای رهبر معظم انقلاب با این قشر برای برخی مسئولان جنبه تشریفاتی و نمادین دارد.
وی افزود: برخی از مسئولین فرصتی را فراهم می کنند به گونه ای که حرف های دانشجویان را می شنوند اما با نحوه برخوردها، عدم پاسخگویی ها و بعضا با عصبانیتی که در کلام خود بروز می دهند علنا نشان می دهند که این جلسات، جلساتی نمادین بوده که آنها بیایند و اعلام کنند که ما هم رفتیم حرف های جنبش دانشجویی را شنیدیم اما در مقابل واکنش رهبر انقلاب به گونه ای است که بسیار جزئی به مباحث مطرح شده در دیدارهای دانشجویی پاسخ می دهند و بعضا پاسخ هایی را هم که ارائه می دهند جریان ساز و اثرگذار می شوند و این نشان دهنده این است که معظم له حرف ها را به دقت می شنوند و پاسخ های ایشان هم بسیار موثر است.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمن های مستقل دانشجویی با بیان اینکه به تجربه اثبات شده که دیدارهای دانشجویی رهبر معظم انقلاب یک فضای مطالبه گرانه و جدی و در عین حال صمیمی است و از این جهت فکر می کنم که این دیدارها در بین رهبران دنیا کم نظیر باشد، گفت: بر این دیدارها یک فضای آرام و منطقی حاکم است و سلایق سیاسی و فکری مختلف هم در این فضا حضور یافته و مطالبات خود را مطرح و در بیان آنها هم آزادی عمل دارند.
مرادی اظهار کرد: به تجربه اثبات شده که در دیدارهای دانشجویی رهبر انقلاب عملا محدودیتی برای بیان مطالبات منطقی وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه طبیعتا فضای دیدار رمضانیه امسال رهبر معظم انقلاب با دانشجویان متاثر از انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود و حرف هایی هم از جنس انتخابات مطرح می شوند، افزود: به نظر می رسد که موضوعات اقتصادی و اجتماعی دو موضوعی هستند که در این دیدار به طور پررنگ تر مطرح شوند.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: با توجه به اینکه انتخابات را اخیرا پشت سر گذاشته ایم مطالباتی از دولت دوازدهم وجود دارد که به نظر می رسد جایی بهتر از محضر رهبر انقلاب برای بیان این مطالبات وجود نداشته باشد.