آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۱۶۲۷

یک وطن فروشی دیگر !

بهتر است وزیر راه به حوزه کاری مربوط به خود بپردازد و صنعت راه و ساختمان را که در دوره مدیریت او به دامن تاریخی ترین رکود غلتیده نجات دهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین شمسیان تحلیلگر مسایل سیاسی در کانال تلگرامی خود نوشت: وزیر راه در اظهاراتی که مختص خود اوست، بخشی از تاریخ فرهنگ و ادب فارسی کشورمان را بر باد داد!


آخوندی در سخنانی که معلوم نیست چه ربطی به شغل و جایگاه او دارد گفته:



« وقتی می‌دانیم که مولانا اهل افغانستان و فارابی اهل قزاقستان است  به این واقعیت می‌رسیم که نمی‌توانیم حوزه تمدنی ایران را از این کشورها جدا بدانیم و مسائل مرزی را به‌عنوان یک دغدغه و امر مهم تلقی نکنیم.»



حقیقتا ورود عباس آخوندی به مسائلی که هیچ سنخیتی با حوزه کاری و سطح سواد او ندارد، اعجاب‌برانگیز است.



مولانا پیش از این مورد طمع برخی همسایگان ما بوده تا آن را به نام کشورشان گره بزنند .


این دست‌اندازی به تاریخ ادبیات ایران با واکنش اساتید و دلسوزان ادب و هنر مواجه شد.



اکنون وزیر راه دولت یازدهم به راحتی و ان شاالله از روی جهل و ناآگاهی، آن را به دیگران هبه می‌کند!



از قضا این اتفاق در دولتی رخ می‌دهد که صدای او و حامیانش در دفاع از هنر و فرهنگ گوش فلک را کر کرده است.


باید دید  مدعیان ادب و فرهنگ ایرانی، این بار هم برای فرهنگ کشور بیانیه می‌دهند و کمپین راه می‌اندازند یا اینکه این کارها مختص ایام انتخابات و در واکنش به برخی افراد محدود است!؟



بهتر است وزیر راه به حوزه کاری مربوط به خود بپردازد و صنعت راه و ساختمان را که در دوره مدیریت او به دامن  تاریخی ترین رکود  غلتیده نجات دهد.



در شش ماهه سال گذشته، جمع سرمایه گذاری های بخـش خصوصـی در سـاختمان هـای جدید که در شهرها ساخته شده اند، نسبت به دوره مشابه سال ۱۳۹۴ کاهش ۱۶.۵ درصدی را نشان می‌دهد.



 همچنین در شش ماهه سال گذشته تعداد ساختمان‌های مسکونی که در تهران شروع به ساخت کرده نسبت به دوره قبلی بیش از ۲۰ درصد کاهش داشته است. آمار ساختمان‌های مسکونی تکمیل شده در این بازه زمانی هم نسبت به دوره مشابه در سال ۱۳۹۴ کاهش بیش از ۲۵ درصدی نشان می دهد.


این رکود شدید باعث شده حتی روحانی هم حاضر به دفاع از عملکرد او نشود و دو بار به رشد منفی این بخش اعتراف کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
و
Saudi Arabia
۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۷
اگه اینجور باشه .اخوندی تو هم ترکی واز مغولستان هستی وتو ایران چه کار میکنی
18
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۰
اشکال نداره خودتو اذیت نکن، فقط پول بیمه شون پرداخت کن مشکل حله ایران و جای دیگه نداره
این چرا اینقدر نفهم تشریف داره واقعا تعجب آوره
2
0
sa
Iran, Islamic Republic of
۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۳
آخوندی کجایی که تهران از دست رفت
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار