آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۲۷۱۷

پیروزی قاطع ائتلاف میانه در انتخابات فرانسه/ ماکرون در پارلمان هم احزاب بزرگ را شکست داد

نتایج نظرسنجی درون شعب انتخابات پارلمانی فرانسه از پیروزی قاطع ائتلاف میانه به رهبری رئیس‌جمهور این کشور حکایت دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس نتایج نظرسنجی‌های درون شعب انتخابات پارلمانی فرانسه، ائتلاف میانه تحت رهبری رئیس‌جمهور این کشور، پیروزی چشمگیری را کسب کرده است. 

 

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور جدید فرانسه که پیش از انتخابات جنبش مستقلی با عنوان «ان مارش» (جنبش) به راه انداخت، در انتخابات پارلمانی با دیگر حزب میانه، یعنی «مودم» (MoDem) ائتلاف کرده است.

 

به نوشته سایت شبکه «فرانس ۲۴»، این ائتلاف در انتخاباتی که امروز برگزار شد، با فاصله‌ای بسیار زیاد، اکثریت مطلق را کسب کرده است.

 

نظرسنجی‌هایی که درون شعب انجام‌شده و نتایج آن‌ها معمولا با دقت بالایی با نتیجه انتخابات همخوان است، نشان می‌دهد که ائتلاف «ان مارش-مودم» احتمالا بین ۳۹۰ تا ۴۳۰ کرسی از مجموع ۵۷۷ کرسی پارلمان را کسب می‌کند.

 

ماکرون در حالی یک ماه پیش به ریاست‌جمهوری فرانسه رسید که یک سال پیش از آن با جدا شدن از حزب سوسیالیست، حزب مستقل خود را راه انداخت و توانست نامزدهای احزاب بزرگ را شکست دهد.

 

در انتخابات پارلمانی هم که امروز برگزار شد، ائتلاف تحت رهبری او توانست شکست سنگینی را به احزاب بزرگ و سنتی فرانسه تحمیل کند.

 

بر اساس نظرسنجی درون شعب موسسه «ایپسوس»، ائتلاف تحت رهبری جمهوری‌خواهان پس از ائتلاف ماکرون، با کسب بین ۸۰ تا ۱۰۰ کرسی در جایگاه دوم قرار می‌گیرد.

 

حزب راست افراطی «جبهه ملی» به رهبری «مارین لوپن» در این انتخابات شکست سختی خورده و تنها بین ۱ تا ۴ کرسی را کسب خواهد کرد. با این تعداد، این حزب حتی قادر به تشکیل فراکسیون هم نخواهد بود.

 

در صورت تائید نتایج فوق، ماکرون که فعلا از محبوبیت بالایی برخوردار است، پارلمان را نیز همراه خود خواهد داشت و قادر خواهد بود بدون مخالفت جدی، برنامه‌هایش را پیش ببرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار