پيام تسليت معاون امور هنري وزارت ارشاد به مناسبت درگذشت استاد چناني‌زاده
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۳۲۱

پيام تسليت معاون امور هنري وزارت ارشاد به مناسبت درگذشت استاد چناني‌زاده

 معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در پيامي درگذشت استاد حسان اگزار چناني‌زاده، هنرمند موسيقي نواحي را تسليت گفت.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، محمدحسين ايماني‌خوشخو در اين پيام آورده است: استاد حسان اگزار چناني زاده سرمايه‌اي از فرهنگ و هنر سرزمين ما، آخرين آواها و نواها را خواند و نواخت و از ديار خاك كوچ كرد و ضايعه‌اي ديگر براي هنر موسيقي و موسيقي نواحي بر جاي گذاشت.

در ادامه پيام ايماني آمده است: استاد چناني‌زاده از خطه خوزستان آوازها و نغمه‌هايي را كه با جان و زندگي مردم پيوند خورده است، در قلب خود داشت و در انتقال آن به نسل جوان و معرفي موسيقي نواحي كه ريشه در تاريخ و فرهنگ غني و ديرپاي ما دارد، جديت ستودني داشت.

معاون هنري وزارت ارشاد و اسلامي در ادامه اين پيام نوشته است: موسيقي نواحي ما اين سال‌ها و همين روزها چند هنرمند ارزشمند و تاثيرگذار را از دست داده، اما آواها و نواها و اجراي‌هاي به يادماندني‌شان هميشه در يادها خواهند ماند.

وي در اين پيام با تاكيد بر اهميت موسيقي نواحي آورده است: اميد است با ثبت موسيقي نواحي كه بخشي مهمي از تاريخ و فرهنگ سرزمين ايران اسلامي است، همه نغمات و آواهاي دلنشين نواحي مختلف حفظ شود و بيش از گذشته معرفي و ارائه شود.

ايماني در پايان اين پيام نوشته است: درگذشت استاد حسان اگزار چناني‌زاده را كه همين روزها در بيست‌وپنجمين جشنواره موسيقي فجر بيت خواني كرد، به جامعه هنري و موسيقي كشور تسليت مي‌گوييم و براي اين هنرمند گرانقدر عالي‌ترين درجات را از درگاه خداوند آرزو داريم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار