آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۳۵۷۳

گسترش همکاری دانشگاه شهید بهشتی و برلین آلمان

دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه برلین آلمان در خصوص گسترش استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر و افزایش راندمان انرژی همکاری می‌کنند.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هیاتی متشکل از استادان دانشگاه صنعتی برلین آلمان و همچنین مدیران تعدادی از شرکت های دانش بنیان در حوزه انرژی جهت بررسی راهکارهای همکاری با دانشگاه شهید بهشتی در خصوص گسترش استفاده از انرژی های تجدید پذیر و افزایش راندمان انرژی، در دانشگاه شهید بهشتی حضور یافتند.

 

هیات آلمانی ضمن ملاقات با معاونت پژوهش و فناوری، مدیر همکاری های علمی بین المللی و مجری برنامه انرژی دانشگاه به تبادل نظر در خصوص فعالیت های مشترک آموزشی و تحقیقاتی در آینده پرداختند.

 

حسن صدوق، رئیس دانشگاه شهید بهشتی نیز با حضور در جلسه مذکور رهنمودهای لازم را در خصوص نحوه تعامل دانشگاه به طرف آلمانی بیان داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار