دموكراتها نرمافزاريتر از جمهوريخواهان عمل ميكنند
حاجي بابايي در گفتوگو با خبرنگار امور مجلس «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص انتخابات رياست جمهوري آمريكا و روي كارآمدن اوباما و تاثير آن در روابط بين دو كشور، گفت: انتخاب رئيس جديد به معناي گفت وگو و گفتمان جديد با دنيا است.
عضو هیئت رئیسه مجلس ضمن اشاره به اظهارات اوباما مبني بر خارج كردن نيروهاي نظامي از عراق، اظهار داشت: با توجه به نظراتي كه در دنيا نسبت به جمهوريخواهان (نومحافظه كاران) به وجود آمده است، به نظر مي رسد با روي كارآمدن اوباما شاهد فضاي تغيير و تحول در سياست هاي آمريكا باشيم.
حاجي بابايي ادامه داد: با وجود اينكه اوباما تحت فشارهاي صهيونيست ها در دفاع از آنان سخناني گفته است، اما نگاه او همان نگاه غربي است؛ که از آن جمله مي توان به مذاكره با ايران و پذيرش جايگاه ايران و دوري از خشونت رفتارهاي كينه توزانه با ايران اشاره کرد.
وي خاطرنشان كرد: فضاي بهتري را با روي كارآمدن اوباما در خاورميانه تصور مي كنيم.
عضو هیئت رئیسه مجلس همچنين در ادامه از جلسه فراكسيون فرهنگيان با حضور وزير آموزش و پرورش در خصوص ساماندهي آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در اين جلسه در خصوص اعتبارات آموزش و پرورش و كسري هاي آن گفت وگو مي شود./انتهاي پيام/