آرايش سياسي جديدي تحت عنوان خاورميانه اسلامي در حال شكل‌گيري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۵۸۱
كامران در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

آرايش سياسي جديدي تحت عنوان خاورميانه اسلامي در حال شكل‌گيري است

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به اينكه امروز تفكر از نيل تا فرات به گورستان رفته است، گفت: به رغم تلاش هاي آمريكا و اسرائيل، امروز آرايش سياسي جديدي تحت عنوان خاورميانه اسلامي در منطقه در حال شكل‌گيري است.

حسن كامران در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو» با اشاره به اينكه خاورميانه مورد ادعاي آمريكا كه صهيونيست‌ها آن را دنبال مي كنند، از نيل تا فرات است، گفت: از آنجا كه جريان انتفاضه رخ داد، استكبار برنامه‌ريزي جديدي را صورت داده است كه در نهايت نيز اين برنامه‌ريزي‌ها تاكنون منجر به بي اعتباري خودشان شده است، به طور مثال در غزه و لبنان، صهيونيست‌ها علي‌رغم به كار گرفتن انبوه جنگ افزاهاي مدرن مجبور به عقب نشيني شد.

وي ادامه داد: البته دشمنان نظام جمهوري اسلامي ايران همواره ما را متهم به دخالت كرده و تلاش كرده‌اند با رعب و وحشت بين زنان و كودكان بي‌گناه به خيال خود جاي پايي در خاورميانه ايجاد كنند كه علي‌رغم تلاش‌هاي آمريكا و صهونيست‌ها اين اتفاق رخ نداده و با اينكه اين شعارها، شعار دفاع از حقوق بشر سر داده‌اند، همه ديديم كه اينها حاضرند براي منافع خودشان كودكان و زنان را نيز نابود كنند.

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس يكي از مصاديق جنايت آمريكا، پرورش افرادي همچون عبدالمالك ريگي دانست و گفت: اگر ريگي خود اقرار به حمايت آمريكا از وي نمي‌كرد باز هم عقل و منطق فرياد مي كرد كه اين عنصر آمريكايي از طريق سازمان‌هاي اطلاعاتي و امنيتي آمريكا تجهيز و هدايت مي شود.

كامران با اشاره به  اينكه به بركت خون شهدا و اقتدار ملت ايران در طول 31 سال تمام جريان هاي كفر و نفاق در سطوح مختلف با تاكتيك هاي متفاوت كشف و افشا شده‌اند، افزود: علي‌رغم تصور آمريكا و رژيم صهيونيستي، امروز ما آرايش سياسي جديدي را در خاورميانه تحت عنوان خاورميانه اسلامي شاهد هستيم.

اين نماينده اصولگراي مجلس ادامه داد: به همين دليل شاهديم كه دشمن به هر نحوي تلاش دارد حركت انقلاب اسلامي را كم رنگ نشان داده و در داخل كشور گروه هاي فتنه گري را همچون ريگي تقويت كند.

وي اضافه كرد: امروز خوشحاليم كه سران فلسطين در منزل عقيدتي خود يعني تهران جمع شده‌اند تا يكصدا مرگ بر آمريكا و مرگ بر صهيونيست را سر دهند و اميدواريم هر چه زودتر نابودي رژيم صهيونيستي را در پيش داشته باشيم.

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به اينكه  امروز ديگر تفكر استراتژي از نيل تا فرات به گورستان رفته است، خاطرنشان كرد: ملت هاي جهان اسلام از رژيم هاي وابسته به آمريكايي، خود اين مطالبه را دارند كه يا بايد به خواست هاي مردم خود تن دهند يا آنكه خودشان سرنگون شوند.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس اظهار اميدواري كرد كه ابتدا در حوزه خليج فارس به عنوان مقدمه‌اي براي خاورميانه اسلامي ساختارهاي سياسي شكل گرفته و سپس اين امر سياسي در حوزه‌هاي ديگر منطقه خاورميانه توسعه يابد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار