آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۵۹۸۷
وعده جدید رئیس کل بانک مرکزی در مورد موسسات مالی غیر مجاز:

تا سال ۹۷ موسسه پولی خارج از نظارت بانک مرکزی نخواهیم داشت

رییس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه تلاش می‌شود تا در سال ۹۷ موسسه پولی خارج از نظارت نداشته باشیم، گفت: دلیلی برای بی‌اعتمادی نسبت به موسسات مجوزدار وجود ندارد.

گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به ولی الله سیف با اشاره به اینکه همه بانک ها و موسسات اعتباری عضو یک خانواده هستند، افزود: با خاطیان مسائل اخیر برخورد جدی صورت می گیرد. وی ادامه داد: شبکه بانکی با برخورداری از ده ها هزار کارمند و کارشناس و مدیر و با پشتوانه سال ها و دهه ها تجربه، با زندگی همه مردم ایران پیوند خورده و انسجام دیرین حاصل شده میان جامعه و نظام پولی و بانکی بر اساس اینگونه شایعه پراکنی ها آسیب نخواهد دید.

 

رییس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه دلیلی وجود ندارد که مردم و مشتریان و سپرده گذاران در سراسر کشور، نسبت به سپرده گذاری و تعامل با بانک ها و موسسات اعتباری مجوزدار، بی اعتماد شوند، اطمینان داد نظام بانکی با سلامت و ثبات به فعالیت خود ادامه می دهد و همگان موظفند از اعتماد به عنوان سرمایه اصلی نظام بانکی پاسداری کنند.

 

سیف همچنین بر لزوم انسجام و همکاری همه جانبه در شبکه بانکی کشور به منظور خنثی سازی تحرکات عده ای ناآگاه علیه بازار پولی تاکید کرد.

 

وی با اشاره به ساماندهی موسسات غیرمجاز در دولت یازدهم افزود: یکی از اقدامات موفق بانک مرکزی در این دوره، ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی است که در این مسیر، حجم نقدینگی در دست این موسسات از 25 درصد به زیر 10 درصد کاهش یافته و بانک مرکزی با جدیت این موضوع را ادامه خواهد داد تا به فضل الهی در سال 1397 موسسه خارج از کنترل بانک مرکزی نداشته باشیم.

 

رییس کل بانک مرکزی با تقدیر از حمایت های نمایندگان مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه و دیگر نهادها برای ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی خاطرنشان کرد: در جلسه اخیر شورای عالی امنیت ملی بر تداوم ساماندهی غیرمجازها در سال جاری توسط بانک مرکزی تاکید شد که تحقق این موضوع، نیازمند استمرار همراهی و همکاری همه نهادها از جمله مجلس شورای اسلامی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۱
شب عید است بیش از نیمی از ملت مظلوم ایران قدرت خرید آجیل و میوه شب عید را ندارند و خیلی ها حتی توان خرید یک جفت کفش برای فرزندان خود را هم ندارند آن وقت مدیران متخلف بانک مرکزی برای رسیدن به اهداف شخصی خود ، سالهاست با شعار دروغین صیانت از سپرده های مردمی، ساماندهی موسسات را مطرح و بدون رعایت تشریفات قانونی یک مجوز کاغذی به بانک فاسد و غیر قانونی رسالت و موسسه کاسپین صادر و پس از صدور مجوز کاغذی، موسسات قانونی را برخلاف تبصره یک ماده یک قانون تنظیم بازار غیر متشکل پولی غیر مجاز اعلام و با هجوم سپرده گذاران مواجه و ورشکسته نموده و قبل از صدور حکم محکمه ، منحله اعلام و متوقف می نمایند تا سپرده گذاران مالباخته را چندین سال در خیابانها آواره نموده و در نهایت با پرداخت دهها هزارمیلیارد بدون سود از پول بیت المال مسلمین ، اصل سپرده ها را پرداخت و دهها موسسه را با صدها شعبه ، بدون زحمت و بدون هزینه ، یک شبه به تصرف بانک فاسد رسالت و موسسه کاسپین درآوردند؟ آیا تصرف بدون زحمت و بدون هزینه دهها موسسه ، با صدها شعبۀ آماده در سراسر کشور توسط بانک فاسد و غیر قانونی رسالت و موسسه کاسپین ، تحصیل من غیر حق نیست ؟ آیا تحصیل من غیرحق شرعاً حرام و قانوناً جرم نیست؟ گیرم که مدیران موسسات متخلف بودند آیا باید جلوی تخلف را مسدود و مدیران متخلف را مجازات و پول ملت را از حلقوم متخلفان بیرون کشید یا پولی را که باید در جهت اشتغال و ازدواج جوانان، توسعه کشور و ... هزینه شود بابت سپرده های مشتریان پرداخت نمود ؟ آیا تاوان تخلف مدیران و یا هزینه توسعه شعب بانک غیر قانونی و فاسد رسالت و موسسه کاسپین را را باید بیت المال بی صاحب مسلمین و سپرده گذاران نگون بخت پرداخت نمایند؟ کدام عقل، کدام وجدان، کدام قانون، کدام شرع این را قبول می کند که مدیران متخلف بانک مرکزی با دریافت حقوق های آنچنانی از جیب مردم و استفاده حداکثری از امکانات دولتی به بهانه ساماندهی، موسسات قانونی را با حیله و تقلب متوقف و با غارت بیت المال بی صاحب مسلمین و تضییع حقوق میلیونها سپرده گذار و سهامداران ، صدها شعبۀ آماده را به ناحق و بدون هزینه و بدون زحمت به تصرف اشخاص فاسد درآورد ؟ آیا غارت بیت المال بی صاحب مسلمین و تضییع حقوق ملت ، شرعاً حرام و قانوناً جرم نیست ؟ آیا این ناقض عدالت و بر خلاف اصل شخصی بودن مجازات ها نیست ؟ آیا این رانت آشکار و فساد فاحش نیست ؟ آیا این تبیض نا عادلانه وانحصاری کردن فعالیت پولی نیست؟ آیا انحصاری کردن هر نوع فعالیتی بموجب قانون اساسی ممنوع نیست؟ آیا این قبیل فسادها ملت را به نظام مقدس جمهوری اسلامی بد بین نمی کند؟ آیا بالاتر از این هم می شود به نظام ضربه زد ؟ پس چرا هر 3 قوه با اطاعت بی قید و شرط از مدیران متخلف بانک مرکزی ، برای تحقق یک امر حرام و مجرمانه تلاش می کنند ؟ و تا کی قرار است رهبر عزیز ملت در خصوص بر خورد با فساد و رانت خواری تذکر دهند و مردم ستم دیده ایران فریاد بزنند ؟ ولی عده ای با بی توجهی به آن همچنان با حیله، تقلب و عوام فریبی به فساد خود ادامه دهند؟ آیا باید به فریاد خود ادامه داده و جلوی فساد و رانت خواری را بگیریم یا با سکوت خود شریک ظلم شویم؟ آیا رسانه ها زبان گویای ملت نیستند ؟ پس چرا سکوت کردند ؟ رحمان محمدی اصل 09149303937
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار