کد خبر:۶۱۷۶۲۲
کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

سؤال نمایندگان از رئیس‌جمهور براساس قانون باید اعلام وصول شود/ نمی‌شود آقایان برای منتفی کردن طرح سؤال با هم زد و بند کنند

نماینده مردم رشت گفت: هیئت رئیسه موظف است که مطابق آئین نامه عمل کند و اگر این سوال اعلام وصول نگردد این هیئت مقصر خواهد بود.

جبار کوچکی نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به جلسه بعدازظهر جمعی از نمایندگان دولت با برخی سوال کنندگان از رئیس جمهور درباره موسسات مالی و اعتباری اظهار داشت: براساس ماده 222 قانون زمانی که یک چهارم نمایندگان مجلس یعنی حدود 75 نفر از آنها سوالی را امضا می کنند هیئت رئیسه موظف است که آن را به کمیسیون مربوطه ارجاع داده و مسئولان به کمیسیون مربوطه پاسخگو باشند.

 

وی با تاکید بر لزوم رعایت قانون افزود: نمی شود آقایان خارج از کمیسیون بنشینند و با هم زد و بند کرده و با خودشان به یک نتیجه برسند؛ این روش درستی نیست،

 

کوچکی نژاد تصریح کرد: 130 نماینده از رئیس جمهور سوال کردند و هیئت رئیسه موظف است این سوال را به کمیسیون مربوطه ارجاع دهد کمیسیون نیز موظف است که سوال کنندگان از رئیس جمهور یا نماینده ای از رئیس جمهور را برای بررسی این موضوع به کمیسیون دعوت کند.

 

نماینده مردم رشت تاکید کرد: روز گذشته عده زیادی از مال باختگان برای پیگیری مشکلات شان به مجلس مراجعه کرده بودند آنها نگران هستند باید این موضوع به صورت جدی حل و فصل گردد یا دولت می تواند پول مردم را پرداخت کند و یا نمی تواند که اگر اینگونه است باید سوال نمایندگان  مطرح شود.

 

وی با اشاره به برخی لابی گری ها در مجلس برای منتفی کردن طرح سوال از رئیس جمهور یادآور شد: در واقع برگزاری جلسه بعدازظهر نوعی معامله است تا افراد از طرح سوال خود منصرف شوند؛ به صورت قانونی باید مسیر طرح سوال حل شود.

 

کوچکی نژاد در پایان با بیان اینکه افراد در تلاش برای بازپس گیری امضاهای برخی سوال کنندگان از رئیس جمهور بودند، خاطرنشان کرد: هیئت رئیسه موظف است که مطابق آئین نامه عمل کند و اگر این سوال اعلام وصول نگردد این هیئت مقصر خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار