برنامه هاي معاونت فرهنگي وزارت علوم در مقابله با جنگ نرم اعلام شد
به گزارش گروه ادب و هنر «شبکه خبر دانشجو»، دکتر رشيد جعفرپور، مديرگروه برنامه ريزي اجتماعي و مطالعات فرهنگي با اعلام اين خبر گفت: توليد 20 عنوان کتاب و برگزاري همايش در 60 دانشگاه کشور با محوريت موضوع «تهديد نرم و بصيرت» در برنامههاي دفتر برنامهريزي اجتماعي و مطالعات فرهنگي در سال 1389 قرار گرفته است.
وي با اشاره به تهديداتي که نظام جمهوري اسلامي از دوره پيروزي انقلاب اسلامي تا دوره حاضر با آن مواجه بوده است، تاکيد کرد: با عنايت به دگرديسي اينگونه تهديدات از شکل حمله نظامي، تحريمهاي سياسي و اقتصادي، توطئههاي آشکار و پنهان، حمايت از گروههاي تروريستي و... به قالب جنگ نرم، لزوم ارتقاي بصيرت و آگاهي در ميان اقشار مختلف جامعه بيش از هر دوره زماني ضرورت پيدا کرده است.
رشيدپور افزود: در اين ميان کارگزاران دانشگاهي کشور، عليالخصوص اساتيد و دانشجويان، در مقام گروههاي مرجع براي ساير اقشار اجتماعي ميبايست در مقابله با تهديدات نوين بيش از پيش به ايفاي نقش بپردازند.
مديرگروه برنامه ريزي اجتماعي و مطالعات فرهنگي توضيح داد: به همين منظور و در جهت آگاهيافزايي قشر نخبه و فرهيخته دانشگاهي کشور، معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري توليد 20 عنوان کتاب با موضوع «تهديد نرم و بصيرت» و برگزاري حداقل يک همايش در 60 دانشگاه کشور را در دستور کار خود در سال 1389 قرار داده است.
لازم به ذکر است، برنامهريزي و اجراي طرحهاي مذکور توسط گروه برنامهريزي اجتماعي و مطالعات فرهنگي انجام خواهد شد./انتهاي پيام/