به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در این جلسه مجید زین العابدین مدیر شبکه پنج سیما با اشاره به روند داستان در بستر تاریخی دهه 20 گفت: باید مانیفست مناسبی برای دو بخش درام و تاریخی مجموعه داشته باشید. چرا که تاریخی که مجموعه در آن اتفاق می افتد، تحولات عظیم و پی درپی را به همراه دارد.
وی در ادامه با اشاره به شرایط سیاسی و اجتماعی دهه 20، نقش زنان را در این مجموعه پررنگ دانست و اضافه کرد: زنان در این دوره منشاء تحولات چشمگیری بودند. این داستان نیز روایتی خوب از حضور زنان را در زندگی خانوادگی و ورود آنها به اجتماع را به تصویر می کشد.
اکبر تحویلیان تهیه کننده مجموعه «از یاد رفته ها» با بیان نکاتی در زمینه داستان فیلم گفت: داستان به زندگی دو کاراکتر اصلی با نام خسرو و مهربانو می پردازد. و اگر در طول مسیر دیده می شود که وقایع تاریخی نعل به نعل روایت نمی شود به دلیل آن است که بعد ملودرام و خانوادگی قصه برایمان اهمیت بیشتری دارد.
بهرام بهرامیان با اشاره به قصه خوش ساخت «از یاد رفته ها» تاکید کرد: اگر شخص دیگری این سریال را می ساخت به او حسودی می کردم. این مجموعه بستری است برای نمایش روابط آدم ها در دورانی از تاریخ کشورمان که خانواده مهمترین محور زندگی به شمار می رفت، و تمامی ابعاد انسانی و اجتماعی افراد درون خانواده شکل گرفته و به بلوغ می رسید.
وی در مورد اینکه چرا این دهه از تاریخی را برای نمایش زندگی خانوادگی در ایران انتخاب کرده اید؛ پاسخ داد: در این دوران شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ایران به شکلی در حال دگرگونی بود و همین شرایط بستری را فراهم آورده بود تا به طور کلی نگرش افراد به خانواده دچار تحول شود.
کارگردان سریال «از یاد رفته ها» اضافه کرد: جامعه ایرانی توانست در اوج تغییرات محیطی با حفظ سنت ها و الگوها اصل خانواده را حفظ کرده و به جلو هدایت کند.
گفتنی است عوامل مجموعه «از یادرفته ها» عبارتند از: مجري طرح: موسسه هفت خیزران هنر/ تهيه کننده: اکبر تحویلیان/ نويسندگان: حامد افضلی، رویا خسرو نجدی/ کارگردان: بهرام بهرامیان/ بازیگران: حسین یاری، کامران تفتی، هلیا امامی، بیتا فرهی، رضا یزدانی، سیما تیرانداز، حبیب دهقان نسب، سعید راد، مهدی سلوکی، علیرام نورایی، سید مهداد ضیایی، نیلوفر پارسا، رسول نجفیان، جهانبخش سلطانی، یوسف مرادیان، ارسلان قاسمی و مائده طهماسبی