کد خبر:۶۲۰۷۹۹

دانشجویان خارج از کشور می توانند در فراهم کردن زمینه همکاری با اساتید خارجی موثر باشند

معاون مرکز همکاری‌های علمی بین المللی در یازدهمین همایش سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور گفت: دانشجویان ایرانی خارج از کشور در فراهم کردن زمینه همکاری با اساتید خارجی و انجام پروژه مشترک علمی می‌توانند موثر باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، طالبی امروز در یازدهمین همایش سالانه اساتید و دانشجویان ایرانی خارج از کشور در هتل تابان خورشید مشهد با بیان اینکه دانشجویان ایرانی خارج از کشور در فراهم کردن زمینه همکاری با اساتید خارجی و انجام پروژه مشترک علمی می‌توانند موثر باشند گفت: ما در زمینه توسعه کرسی زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی با اعزام اساتید زبان و ادبیات فارسی به خارج، تامین کتب، سرفصل دروس و فعالیت‌های فوق برنامه اقدامات خوبی را انجام داده ایم؛ به طوری که طبق امار ۴۱ استاد به دانشگاه های دنیا برای تدریس ایران و اسلام شناسی و زبان و ادبیات فارسی اعزام کرده ایم.

معاون مرکز همکاری‌های علمی بین المللی با بیان اینکه در ۳۷ کشور و ۵۶ دانشگاه دنیا این فرصت وجود داشته و دارد، افزود: درصددیم همکاری های خود را گسترش دهیم.

وی ادامه داد: هم اکنون در دانشگاه هایی از کشورهای فرانسه، لهستان، چک، بلغارستان، مجارستان، بلژیک، المان، اکراین، روسیه، گرجستان، بلاروس، اذربایجان، گرجستان، ترکیه، قزاقستان، ارمنستان، چین، استرالیا، پاکستان، هندوستان، بنگلادش، مالزی، الجزایر، تونس، اردن، سنگال و لبنان کرسی زبان فارسی ایران و اسلام شناسی داریم.

طالبی بیان داشت: بیشترین تعداد کرسی‌های ما با اروپا است که مقاطع مختلف تحصیلی از لیسانس تا دکترا را شامل می شود.

وی تاکید کرد: برای نظم دهی بین المللی به کرسی‌های زبان فارسی آزمون بسندگی زبان فارسی سامفا را در مهر ماه امسال برگزار می کنیم، همچنین اقداماتی همچون تدوین و بازنگری سر فصل‌های درسی و تاسیس مراکز بین المللی اموزش زبان فارسی را در دستور کار داریم.

معاون مرکز همکاری‌های علمی بین المللی در خصوص تفاهم نامه‌های خارجی گفت: با المان تفاهم نامه‌های خوبی انجام دادیم و ۱۵، دانشگاه ما مستقیم تفاهم نامه امضا کرده اند. همچنین این کشور ۲۰۰ بورس در اختیار دانشجویان دکترای ما قرار داده است.

طالبی خاطرنشان کرد: ما همه دانشگاه‌ها را مکلف کرده ایم که حوزه های، بین الملل این دانشگاه‌ها کاملا مسلط به زبان انگلیسی باشند.

وی با بیان اینکه جذب دانشجوی خارجی از سیاست های اصلی وزارت علوم است، افزود: در چهار سال گذشته این سیاست جدی شده و ما سالانه ۳۰۰۰ بورس به دانشجویان خارجی در رشته‌های مختلف از قبیل، رشته‌های فنی، پزشکی و زبان و ادبیات فارسی می‌دهیم. 

معاون مرکز همکاری‌های علمی بین المللی در خصوص تعداد دانشجویان خارجی محصل در ایران گفت: هم اکنون 57 هزار دانشجوی خارجی از ۶۱ کشور دنیا در دانشگاه هایمان تحصیل می کنند و ما سالانه ۱۰۰۰ جذب دانشجوی خارجی داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار