آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۰۸۷۷
نماینده انجمن نورویورولوژی بین المللی ایران مطرح کرد

تحریک الکتریکی نخاع برای درمان مثانه نوروژنیک

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از انجمن نورویورولوژی ایران، دکتر مهری مهراد در ارتباط با برگزاری کنفرانس علمی ـ. آموزشی تحریک الکتریکی عصب ساکرال اظهارداشت: مثانه نوروژنیک یا مثانه عصبی در بیماران مبتلا به پارکینسون، دیابت، ام اس و بیماران دچار ضایعات نخاعی، تومورهای نخاعی و دیسک‌های کمری ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه افراد دچار مثانه نوروژنیک نمی‌توانند ادرار را نگه داشته و یا آن را دفع کنند، گفت: امروزه درمان جدیدی برای این بیماران انجام می‌شود که تحریک الکتریکی عصب ساکرال از این موارد است.

نماینده انجمن نورویورولوژی بین المللی ایران ادامه داد: کنفرانس علمی ـ. آموزشی تحریک الکتریکی عصب ساکرال با حضور صاحبنظران برجسته این حوزه از جمله پروفسور توماس کسلر (Thomas Kessler) در بیمارستان پارس تهران طی دو روز در ۳۰ و ۳۱ تیرماه برگزار می‌شود.

مهراد با بیان اینکه خود نیز به عنوان دبیر علمی و نماینده انجمن نورویورولوژی بین المللی ایران در این کنفرانس سخنرانی خواهم داشت، گفت: ۳۱ تیرماه نیز جراحی لایو انجام و تحریک الکتریکی نخاع برای درمان مثانه نوروژنیک توسط پروفسور توماس کسلر (Thomas Kessler) انجام خواهد شد و سایر حضار در سالن کنفرانس شاهد این جراحی خواهند بود و در پانل live case discussion بحث خواهد شد.

وی در پایان گفت:: کنفرانس علمی - آموزشی تحریک الکتریکی نخاع ساکرال روز جمعه با حضور اساتید ایرانی و متخصصین ارولوژی، کولو رکتال، جراح اعصاب، بحث زنده راجع به کیس‌های پیچیده آغاز بکار می‌کند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار