آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۱۶۱۳
با حضور رئیس شورای شهر تهران؛

سایت مخابراتی برج میلاد تهران افتتاح شد

امروز سایت مخابراتی برج میلاد تهران و فاز اول دیتا سنتر ملی در برج میلاد به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امروز سایت مخابراتی برج میلاد تهران و فاز اول دیتا سنتر ملی در برج میلاد به بهره‌برداری رسید.

با توجه به افزایش انتقال دیتای داخلی از خارج به داخل کشور، اهمیت ایجاد و ارتقای فضای امن و کافی در کشور بیش از پیش به چشم می‌خورد و در این راستا و با توجه به حجم عظیم این پروژه و همچنین اهمیت ویژه امنیت در آن، انتخاب مکانی که دارای ویژگی‌های منحصر به فرد از نظر تکنولوژی ساخت، امنیت اطلاعات، ارتفاع، تجهیزات، تامین انرژی‌های پایه و سایر ملزومات تخصصی و تکنیکی باشد، بسیار مهم به نظر می‌رسید.

بر همین اساس در خصوص انتخاب بهترین فضای ممکن با بهره­‌گیری از فن­آوری روز دنیا، پس از برگزاری جلسات تخصصی و کاربردی، فضایی با مساحت بیش از ۹۰۰ مترمربع در برج میلاد تهران به عنوان ششمین برج بلند مخابراتی دنیا و مستحکم‌ترین سازه مخابراتی کشور به این پروژه اختصاص داده شد.



ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار