آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۲۷۸
سناتورهای آمریکایی در نامه‌ای به وزیر خزانه‌داری:

رفتار بانک‌های بین‌المللی با ایران به قطع حمایت تهران از تروریسم مشروط شود

چند سناتور آمریکایی در نامه‌ای به وزیر خزانه‌داری این کشور ضمن متهم کردن ایران به تروریسم از وی خواسته‌اند نگرانی‌ها درباره رفتار تهران را به «کارگروه اقدام مالی» (FATF) منتقل کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، چند سناتور آمریکایی در نامه‌ای به وزیر خزانه‌داری این کشور ضمن متهم کردن ایران به تروریسم از وی خواسته‌اند نگرانی‌ها درباره رفتار تهران را به «کارگروه اقدام مالی» (FATF) منتقل کند.

چهار سناتور آمریکایی در این نامه که روز سه‌شنبه نوشته شده از اقدام «کارگروه اقدام مالی» در تعلیق اقدامات تقابلی با ایران ابراز نگرانی کرده‌اند.

«کارگروه اقدام مالی» که نهاد بین‌المللی مبارزه با پولشویی است در نشست تیرماه خود در شهر «والنسیا» در اسپانیا، با وجود تلاش‌های یک‌ساله ایران برای اجرای «برنامه اقدام» این کشور را از لیست سیاه خارج نکرد در عین حال تعلیق اقدامات متقابل علیه ایران را برای دومین بار بدون محدودیت زمانی تمدید نمود. این کارگروه، یک سال قبل‌تر برای اولین بار این اقدامات متقابل را تعلیق کرده بود.

سناتورهای آمریکایی مدعی شده‌اند که با گذشت یک سال از اولین تعلیق، «نظام بانکی ایران کماکان به شدت غیرشفاف است-موضوعی که طرف‌های خواستار تجارت با ایران را به داشتن دقت عمل فوق‌العاده ملزم می‌کند.»

نمایندگان مجلس سنا در ادامه با بیان ادعاهای اثبات‌نشده، ایران را به حمایت از تروریسم و انتقال سلاح، منابع مالی و نیرو به سوریه متهم کرده و نوشته‌اند: «رفتار با ایران در درون نظام بانکداری بین‌المللی بایستی به اقدامات واقعی حکومت این کشور برای تغییر نظام ضد پولشویی و مقابله با تأمین مالی تروریسم (AML/CFT) خود مشروط شود- نه صرفاً بر اساس گامهای شخص شده در یک برنامه اقدام.»

در این نامه آمده است: «از آنجا که وزارت خزانه‌داری آمریکا نمایندگی از ایالات متحده در FATF را به عهده دارد، ما از شما می‌خواهیم که این نگرانی‌ها را با این کارگروه مالی مطرح کرده و اطمینان حاصل کنید که رفتار بهتر با ایران به قطع حمایت این کشور از تروریسم مشروط می‌شود.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار