کد خبر:۶۲۳۳۶۶
وزیر اقتصاد آلمان اعلام کرد:

حمایت آلمان از سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بزرگ ایران

وزیر اقتصاد آلمان ضمن اعلام پشتیبانی از اتصال مجدد اقتصاد ایران به اقتصاد جهانی قول داد که برای تقویت روابط اقتصادی دو کشور از سرمایه گذاری‌ها در پروژه‌های بزرگ در ایران حمایت کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بریجیت سیپریس، وزیر اقتصاد آلمان با عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی ایران که به آلمان سفر کرده دیدار و گفت‌وگو کرد. وی پس از این دیدار، حمایت کشورش از گسترش روابط دوجانبه با ایران و اتصال مجدد ایران به اقتصاد جهانی را اعلام کرد.
وزیر اقتصاد آلمان که کشورش یکی از طرف‌های برجام به شمار می‌رود و روابط اقتصادی گسترده‌ای با ایران دارد گفت، برجام مسیر گشایش درهای اقتصاد ایران را هموار کرد و این فرصت را به آلمان داد تا بار دیگر روابط خود با ایران برقرار نماید.
سیپریس ضمن اعلام پشتیبانی از اتصال مجدد اقتصاد ایران به اقتصاد جهانی قول داد که برای تقویت روابط اقتصادی دو کشور از سرمایه گذاری‌ها در پروژه‌های بزرگ در ایران حمایت کند.
به رغم اجرایی شدن برجام و لغو تحریم ها، بسیاری از بانک‌های بزرگ غربی از ترس تحریم‌های همچنان پابرجای دولت آمریکا حاضر به همکاری با ایران نیستند. موضع مخالف دولت ترامپ در قبال برجام و احتمال کارشکنی وی در تداوم اجرای توافق هسته‌ای نیز عاملی است که موجب موضع محتاطانه شرکت‌ها و بانک‌های اروپایی نسبت به ورود به اقتصاد ایران شده است.
آمارهای دولت آلمان نشان می‌دهد که از زمان اجرایی شدن برجام، حجم مبادلات تجاری دو کشور افزایش یافته و به حدود ۳ میلیارد یورو در سال گذشته میلادی رسیده است. بر این اساس، در سال ۲۰۱۶ میزان صادرات کالاهای آلمانی به ایران با ۲۶ درصد رشد به ۲.۶ میلیارد یورو رسید. حجم مبادلات تجاری دو کشور در ۳ ماهه نخست امسال نیز رشد قابل توجهی داشته و به یک میلیارد یورو رسیده است.
در این سفر، آخوندی قرار است با وزرای دارایی و امور خارجه آلمان نیز دیدار و گفت‌وگو کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار