آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۴۰۸
چیت چیان در نشست با استانداران:

ساخت نیروگاه‌ها از سوی بخش خصوصی نیاز به تامین تسهیلات دارد

وزیر نیرو گفت: بخش خصوصی نمی‌تواند صد در صد هزینه‌های ساخت یک نیروگاه را بپردازد و باید تسهیلات داده شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمید چیت چیان وزیر نیرو در نشست مشترک استانداران و اعضای شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی که صبح امروز در محل وزارت کشور برگزار شد، اظهار داشت: نزدیک به ۶۰ درصد از کل برق کشور توسط نیروگاههای خصوصی تولید می‌شود و در سالهای آتی این مسئله افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: از ینکه بخش خصوصی در حوزه تولید برق به صورت جدی وارد شود، استقبال می‌کنیم البته محدودیت‌ها را هم می‌دانیم، یک بخش خصوصی نمی‌تواند صد در صد هزینه‌های ساخت نیروگاه را بپردازد و باید تسهیلات داده شود.

وزیر نیرو اضافه کرد: تاکنون قرارداد‌ها بر خرید تضمینی برق بوده است از این به بعد سیاستمان این ست که بخش خصوصی سرمایه گذاری کند و برق تولیدی خود را در بازار، بورس انرژی و یا طی قراردادهایی به مصرف کنندگان عرضه کند.

چیت چیان با بیان اینکه در ابتدای دولت یازدهم کمتر از ۵۰ بنگاه داشتیم که برق تولید می‌کردند، گفت: امروز بیش از ۵۰۰ بنگاه خصوصی برق تولید و آن را در شبکه عرضه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه کسانی که می‌خواهند زیر ۷ مگاوات برق تولید کنند می‌توانند مجوزهای لازم را از شرکت توزیع برق استان دریافت کنند، بیان کرد: خوشبختانه سرمایه گذاران خارجی استقبال کرده اند و چندین نیروگاه در سراسر کشور با سرمایه گذاری شرکتهای خارجی به بهره‌برداری رسیده است و برق تولیدی خود را در شبکه عرضه می‌کنند.

چیت چیان تصریح کرد:بیش از ۹۵ درصد تجهیزات بخش آب و ۹۰ درصد تجهیزات بخش برق در داخل تولید می‌شود و این کارخانه‌ها به وزارت نیرو وابسته نیستند یعنی با سازوکار دولتی مواجه نیستیم.

وزیر نیرو گفت: بیش از ده هزار میلیارد تومان از طرح‌های دولتی بخش آبفا به بخش خصوصی واگذار شده است و وزارت نیرو این آمادگی را دارد تا واگذاری‌های بیشتری انجام دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار