آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۳۹۴۹

تشکر کدخدایی از ظریف بدلیل دفاع از انتخابات

سخنگوی شورای نگهبان از وزیر امور خارجه، به دلیل دفاع وی از نظام انتخاباتی جمهوری اسلامی تشکر کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان با انتشار فیلمی از گفتگوی محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با یک خبرنگار آمریکایی، از ظریف به دلیل «دفاع از انتخابات در ایران» تشکر کرد.

ظریف در این گفتگو، در پاسخ به تلاش خبرنگار آمریکایی برای القاء تقلبی بودن انتخابات در ایران و رقابتی نبودن آن، تاکید می‌کند که «مردم ۱۰ ساعت در صف‌های رای نمی‌ایستند که در یک انتخابات تقلبی شرکت کنند».

ظریف در این گفتگو همچنین با ذکر نمونه هایی از ساز و کارهای بررسی صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری در انتخابات آمریکا، از ساز و کار بررسی صلاحیت نامزد‌ها توسط شورای نگهبان دفاع می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سید
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶
تشکر لازم نبود! اولا که کار خاصی نکرده و خیلی بهتر از اینها میتونیست دفاع کنه! ثانیا اگر هم کاری کرده باشه وظیفه اش بوده!!!
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار