کد خبر:۶۲۵۷۵۶
رئیس سازمان بسیج اصناف در گفت‌و گو با خبرگزاری دانشجو:

سیف در خصوص واگذاری بسیج بانک مرکزی پاسخگو نیست

رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و تجار کشور گفت: در مورد بسیج مجموعه بانک مرکزی برای آقای سیف ۳ نامه ارسال کرده که تاکنون پاسخی از این مجموعه دریافت نکرده‌ایم.
غلامرضا حسن پور رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و تجار کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی دانشجو درخصوص بسیج وزارتخانه‌ها گفت: طبق سیاست سازمان بسیج باید بسیج وزارت خانه‌ها به موضوعات تخصصی بپردازند به همین جهت برخی از وزارتخانه‌ها و نهادهای بزرگ بین سازمان‌های اقشاری بسیج تقسیم شده است. برای مثال، بسیج وزارت ورزش تحویل سازمان بسیج ورزشکاران است و وزارت بهداشت تحویل سازمان بسیج جامعه پزشکی است.
حسن پور در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه مشکل بسیج اصناف با بانک مرکزی چیست؟ گفت: بسیج اصناف، بازاریان و تجار کشور با توجه به اینکه روح کارش مباحث اقتصادی است، مصوب شده که بسیج چند مجموعه، زیرمجموعه آن قرار گیرد. از جمله این مجموعه‌ها وزارت امور اقتصادی و دارایی با همه زیرمجموعه‌های آن وزارتخانه مثل گمرک و بانک‌ها و بیمه‌ها بود که خدا رو شکر این اتفاق افتاد و در حال حاضر ذیل بسیج اصناف کشور تعریف می‌شوند.
این مقام مسئول تصریح کرد: دومین مجموعه معاونت اقتصادی صنعت، معدن و تجارت بود که باتوجه به اینکه ما عضو هیئت نظارت در این هستیم این موضوع به خوبی در حال پیگیری است.
وی افزود: سومین مجموعه، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران است. با توجه به اینکه بانک مرکزی به طور مستقیم زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری است و با وزارت اقتصاد فقط ارتباط کاری دارد.
برهمین اساس در مورد موضوع بسیج مجموعه بانک مرکزی برای آقای سیف ۳ نامه ارسال کرده و درخواست کردیم که مصوبه سازمان بسیج مبنی بر واگذاری بسیج آن مجموعه به سازمان بسیج اصناف، بازاریان و تجار کشور اتفاق بیفتد که تاکنون به هر دلیلی پاسخی از این مجموعه دریافت نکرده‌ایم.
رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و تجار کشور گفت: این در حالی است که اولین نامه‌ای که برای بانک مرکزی ارسال کردیم مربوط به اواخر سال ۹۴ است. بحث ما در این زمینه این است که آن پایگاه بسیجی که در حال حاضر فقط کارهای عمومی بسیج را انجام می‌دهد، تبدیل به مرکز مقاومت شود و زیر مجموعه سازمان بسیج اصناف قرار گیرد.
وی افزود: این اتفاق باید تحت موضوع اقتصادی انجام شود. لازم به ذکر است که در حال حاضر بزرگترین کار اقتصاد مقاومتی در حوزه بانکی رقم می‌خورد. برای مثال موضوع نوسانات دلار و یا این موضوع که در معاملات تجاری جهانی دلار حرف اول را می‌زند، چه کاری باید انجام شود تا فرمایشات حضرت آقا در این خصوص که ما باید وزن دلار را در معاملات کاهش دهیم، محقق شود؟
حسن پور در انتها تصریح کرد: این موضوعی تخصصی است که از عهده بسیجیان خود بانک مرکزی برمی آید. با حضور ما در بانک مرکزی و با حضور خود کارشناسان متدین و بسیجی بانک است که یک انسجامی در مجموعه ایجاد خواهد شد.
برای مثال در بحث برجام یا FATF ما بحث کارشناسی داریم که مضررات و منافع شناسایی شده و بر همین اساس در حال بررسی این موضوع هستیم که این مباحث در بسیج چگونه تسهیل شوند؟
در موضوعی دیگر مثل سوئیفت و LC و مسایل دیگر که بعد از برجام باز نشد که خود سیف هم بار‌ها این موضوع را اعلام کردند که بعد از برجام این اتفاق نیفتاد، ما برای این موضوع طرح جایگزین داریم. تجار بزرگ، استادید دانشگاه که در این زمینه با ما همکاری دارند و هم کارشناسان بانک مرکزی در این طرح جایگزین به ما کمک کرده‌اند.
امیدواریم با توجیهاتی که رئیس بانک مرکزی ارائه خواهد شد این اتفاق رخ دهد تا مانند وزارت اقتصاد و دارایی بسیجش ذیل سازمان بسیج قرار گرفت، این مجموعه نیز ذیل بسیج سازمان قرار بگیرد تا همدلی و همبستگی بین سازمانی و بین وزارتخانه‌ها و نهاد اتفاق بیفتد تا بتوانیم بحث اقتصاد مقاومتی علی الخصوص در بحث بانک‌ها به سرانجام برد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار