آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۶۴۰
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ملایر:

مسئولان به فکر اشتغال‌زایی برای جوانان شهرستان باشند/کابینه جدید خود گویای دولت پیر است!

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ملایر گفت: ما امیدوار بودیم که رئیس جمهور محترم یک کابینه جوان تشکیل می‌داد. اما فقط یک وزیر 36 ساله معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، سجاد معظمی گودرزی جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ملایر روز گذشته در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این شهرستان بیان کرد: در راس مدیریتی دانشگاه آزاد با روی کار آمدن مدیر انقلابی ، جناب دکتر ولایتی ، تحولی عظیم به وجود آمد. انشاءالله دانشگاه آزاد ملایر نیز در این مسیر قرار گیرد.

گودرزی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به مسئولین شهرستان گفت : شهرستان ملایر دارای ظرفیت‌های کشاورزی، معدنی ، هنر های دستی و... است.همچنین این شهرستان ظرفیت نیروی انسانی توانمدی نیز دارد. جهت بهربرداری از این منابع سرمایه‌گزاران نیازمند حمایت بیشتر مسئولین هستند.

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ملایر ادامه داد: از مسئولین می‌خواهیم که در بخش کشاورزی و مبل و منبت شهرستان حضور جدی‌تری پیدا کنند. باید بدانیم بیشتر مشکلات فرهنگی مردم ریشه در بیکاری و اقتصاد خانواده‌ها دارد و مسئولین باید در راستای اقتصاد مقاومتی به فکر اشتغال زایی برای جوانان شهرستان باشند.

وی ضمن تبریک به منتخبین مردم در شوراهای اسلامی شهر و روستا و همچنین به ریاست محترم جمهوری برای انتخاب مجدد ایشان، به انتقاد از انتخاب کابینه‌ای پیر پرداخت و گفت: ما امیدوار بودیم رئیس جمهور محترم حداقل به وعده‌هایشان عمل می‌کردند. ایشان باید نه تنها با یک وزیر ۳۶ ساله، بلکه با چند جوان دیگر کابینه را تشکیل می‌دادند. اکنون با این وزرا کابینه جدید شکل دهنده همان دولت پیر است.

وی همچنین با بازگو کردن سخنان رهبر معظم انقلاب درباره‌ی بی اعتمادی به آمریکا اظهار امیدواری کرد: دولت دوازدهم با نگاه به جوانان و نیروهای داخلی به سمت حل مشکلات معیشتی مردم با تمام قدرت پیش برود و از نگاه به کمک دولت‌های خارجی بپرهیزد.

گودرزی عنوان کرد: مردم ایران هیچ‌گاه حرمت شکنی‌های سال 88 از جمله اتفاق تلخ و دردناک عاشورای آن سال را فراموش نمی‌کنند. هیچ‌گاه یادمان نمی‌رود عده‌ای آشوب‌گر، فتنه بپا کردند. یادمان نمی‌رود این فتنه گران در روزعاشورا مسجد آتش زدند، پرچم عزای حضرت اباعبدالله(ع) را پایین آوردند و به آتش کشیدند، هلهله کردند، به عزاداران یورش بردند و سران فتنه از آنها به عنوان مردمانی خدا جوی یاد کردند. اما نمی دانستند که عظمت امام حسین (ع) گریبانشان را خواهد گرفت و در نهایت مردم با بصیرت و ولایتمدار ایران اسلامی در حماسه نه دی در مقابل اینها خواهند ایستاد و این فتنه و سرانش را خاموش خواهند کرد.چرا که اینها خط قرمزهای اسلام و انقلاب و ولایت را با وقاهت شکاندند و از آن گذشتند. آنها باید بدانند که مردم ایران هیچگاه از مواضع محکم خود در قبال فتنه کوتاه نخواهند آمد اما متاسفانه می‌بینیم برخی از افراد و مسئولین به دنبال رفع حصر و دیدار با این فتنه گران هستند. ما به این افراد هشدار می‌دهیم که فکر نکنند می‌توانند در مقابل ملت ولایت‌مدار و انقلابی بایستند و خطوط قرمز نظام را رد کنند. زیرا با سیلی محکم مردم روبرو خواهند شد.

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ملایر درنهایت بیان کرد: مسئولین بجای آنکه به فکر مبارزه با سَلَفی‌ها باشند ، به فکر سِلفی گرفتن هستند.

وی در نهایت اعلام کرد: بسیج دانشجویی برای حضور در پروژه‌های آبادانی شهر ملایر آمادگی دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار