کد خبر:۶۲۷۷۴۲

سنگ اندازی بانک‌ها در کار تولید داخلی/ قدیمی‌ترین کارخانه مواد غذایی اهواز پلمپ شد

بانک صادرات خوزستان یکی از قدیمی‌ترین کارخانه‌های تولید مواد غذایی را به دلیل بدهی ۶ میلیاردی تعطیل کرد، و باعث بیکاری ۱۵۰ نفر ببطور مستقیم و ۵۰۰ نفر بطور غیر مستقیم شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مجتمع تولیدی صنایع غذایی کارین که یکی از بزرگ‌ترین کارخانجات تولیدکننده مواد غذایی در خوزستان است، با قدمتی بیست ساله روز چهارشنبه بیست و پنجم مردادماه سال جاری به علت بدهی معوقه بانکی پلمپ شد.
این کارخانه مواد غذایی قدمتی بیست ساله در تولید انواع کنسرو‌های ماهی تن، خوراک لوبیا چیتی، انواع شورجات، ترشی جات، مربا و ... دارد که با حدود ۱۵۰ نفر پرسنل در منطقه باوی اهواز که یکی از مناطق محروم بشمار می‌آید در تاریخ مذکور به دلیل بدهی، به بانک صادرات پلمپ شد. این اقدامات بانک صادرات تنها باعث ایجاد نارضایتی در این منطقه محروم شده است.

سنگ اندازی بانک‌ها در کار تولید داخلی/ قدیمی‌ترین کارخانه مواد غذایی اهواز پلمپ شد

این کارخانه در سال‌های ۱۳۷۸، ۸۰، ۸۲ و ۸۳ به عنوان واحد نمونه، منتخب مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران انتخاب شده است.
همچنین تندیس طلایی استاندارد، دریافت لوح صنعت سبز کشور در سال ۱۳۸۳ از معاونت محترم ریاست جمهوری و ریاست سازمان حفاظت محیط زیست، و دارای گواهینامه بین المللی HACCP برای بهداشت و ایمنی غذا از شرکت URS انگلستان و دارای گواهینامه بین المللی، ISO۹۰۰۱:۲۰۰۰ برای مدیریت کنترل کیفیت از شرکت URS انگلستان است.
باتوجه به اینکه مقام معظم رهبری شعار امسال را اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال گذاشتند، اما متاسفانه بانک صادرات خوزستان علی رغم بخشنامه بانک مرکزی و معاون اول ریس جمهور در خصوص کمک به تولید تن‌ها در صدد تعطیلی کارخانه‌های تولیدی است و هیچ کمکی در خصوص سرمایه در گردش کارخانه‌های قدیمی و دایر نمودن آن‌ها انجام نداده.

سنگ اندازی بانک‌ها در کار تولید داخلی/ قدیمی‌ترین کارخانه مواد غذایی اهواز پلمپ شدسنگ اندازی بانک‌ها در کار تولید داخلی/ قدیمی‌ترین کارخانه مواد غذایی اهواز پلمپ شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار