آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۷۸۶
مفتح در تذکری مطرح کرد؛

وزرا وعده‌هایشان را مشروط به تأمین اعتبارات نکنند

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی از وزرای پیشنهادی خواست تا تحقق برنامه‌هایشان را مشروط به تأمین بودجه و اعتبارات نکنند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی مفتح نماینده مردم تویسرکان در جلسه نوبت عصر روز شنبه در تذکری گفت: وزرای پیشنهادی در اظهارات خود اعلام می‌کنند که اگر بودجه و اعتبارات لازم تأمین شود، فلان هدف محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود وزرای پیشنهادی ابتدا شناخت کافی از ساختار و امکانات بودجه داشته باشند و سپس صحبت کنند.

مفتح تأکید کرد: در این جلسات ما قول و قرارهایمان را با هم می‌گذاریم؛ برنامه‌های وزرای پیشنهادی مشروط به تأمین بودجه و اعتبارات نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار