مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، باغ کتاب را روح شهر تهران دانست و گفت: این مجموعه میتواند به آدرس فرهنگی تبدیل شود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، در حاشیه بازدید از باغ کتاب با اشاره به اینکه احداث مجموعه فرهنگی هنری باغ کتاب پاسخ به نیاز فرهنگى شهر و شهروندان تهرانى است، اظهار کرد: برای شهر تهران به عنوان کلان شهری که مصرف کنندگان زیادى در حوزه فرهنگی هنری دارد، ایجاد چنین فضایی لازم بود.
وی عنوان کرد: اگر شهر را به مثابه یک انسان بدانیم و برای آن «کالبد» و «روح» قائل شویم، باغ کتاب بخشی از جان شهر است که در هویت بخشى تهران به عنوان پایتخت ایران مؤثر است.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با بیان اینکه امیدوارم با تکمیل فازهای دیگر مجموعه باغ کتاب شاهد اتفاقات پى در پى فرهنگی و هنری در این مجموعه باشیم، افزود: باغ کتاب در مجموعه تپههای عباس آباد واقع شده و بالطبع لازم است که با همسایههای خود، یعنی کتابخانه ملی و مجموعه فرهنگستانها تعامل و بده بستان فرهنگی داشته باشد.
تابش ادامه داد: اگر این داد و ستد بین باغ کتاب و همسایههای آن اتفاق بیفتد میتواند رویدادهای بسیار خوب و کاربردى در اینجا اتفاق بیفتد و منجر به رونق هر چه بیشتر باغ کتاب شود.
وی با اشاره به اینکه مجموعه باغ کتاب باید به یک آدرس و نشانى فرهنگی در شهر تهران تبدیل شود، عنوان کرد: با طراحی فعالیتهای فرهنگی هنری و برگزاری جشنوارهها و نمایشگاه هایی در این مجموعه علاوه بر رونق باغ کتاب، شهروندان و گردشگران هم از این فضای دلپذیر استفاده بیشتری میبرند.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی سالنهای سینمای باغ کتاب را دارای تنوع دانست و تصریح کرد: همجواری سالنهای سینما با فروشگاههای کتاب و سرگرمى، به طور حتم در رونق مجموعه موثر است. این مجموعه مخاطبین خاص خودش را دارد، با این حال برگزاری رویدادهای هنری در کنار نمایش دائمی فیلمهای سینمایی میتواند استقبال شهروندان را افزایش دهد.
تابش در پایان با اشاره به اینکه باغ کتاب ظرفیت رویدادهای سینمایی را دارد، افزود: با بهره برداری از پردیس سینمایی باغ کتاب سرانه فرهنگی شهر تهران در بهره مندی از سالن هاى نمایش فیلم، افزایش پیدا مى کند.