کد خبر:۶۳۰۶۵۰

آمریکا ۴.۵ میلیون بشکه از ذخایر نفتی خود را آزاد کرد

وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد، به دلیل تاثیرات ناشی از طوفان مخرب هاروی، با آزادسازی ۴.۵ میلیون بشکه از ذخایر نفتی استراتژیک این کشور موافقـت کرده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد، به دلیل تاثیرات ناشی از طوفان مخرب هاروی، با آزادسازی ۴.۵ میلیون بشکه از ذخایر نفتی استراتژیک این کشور موافقت کرده است.
هفته گذشته این وزارتخانه با آزادسازی یک میلیون بشکه نفت از محل ذخایر استراتژیک موافقت کرده بود و دیروز ۳.۵ میلیون بشکه دیگر آزادسازی شد.
جس سزیمانسکی، سخنگوی وزارت انرژی آمریکا گفت: «در واکنش به تاثیرات ناشی از طوفان هاروی، وزارت انرژی آمریکا به ذخایر استراتژیک آمریکا مجوز داده تا مجموعا ۴.۵ میلیون بشکه از ذخایر موجود در هاکبری غربی و بایو جوکتاو را آزاد کند.»
پالایشگاه فیلیپس ۶۶ در لوئیزیانا دو درخواست برای برداشت مجموعا ۴۰۰ هزار بشکه نفت خام شیرین و ۶۰۰ هزار بشکه نفت ترش از ذخایر موجود در هاکبری غربی را مطرح کرده است.
شرکت ماراتون پترولیوم هم درخواست کرده که ۳ میلیون بشکه نفت سبک دریافت نماید و شرکت والرو انرژی نیز درخواست دریافت ۵۰۰ هزار بشکه نفت شیرین را از ذخایر بایو چوکتاو را مطرح کرده است.
آمریکا میلیون‌ها بشکه نفت خام در حوزچه‌های زیرزمینی خود در لوئیزیانا و تگزاس ذخیره کرده است. کنگره آمریکا در سال ۱۹۷۵ به دلیل ترس از عواقب تحریم نفتی اعراب که منجر به افزایش طولانی مدت قیمت سوخت خودرو‌ها شد و به اقتصاد آمریکا آسیب زد، تصمیم به ایجاد این ذخایر گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار