کد خبر:۶۳۰۷۸۸
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور:

۱۰ هزارمیلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد اشتغال به روستائیان پرداخت می‌شود

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت که ۱۰ هزار میلیارد تومان وام از سوی بانک‌های عامل، کشاورزی، توسعه و تعاون، صندوق‌های کشاورزی و توسعه امید با وثیقه‌های بسیار آسان، برای ایجاد اشتغال در اختیار روستائیان قرار می‌گیرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو سید ابوالفضل رضوی عصر شنبه در نخستین همایش بزرگ شوراهای اسلامی و دهیاران شهرستان ساوجبلاغ در سالن اجتماعات شهید چمران مجتمع ایثار بخش چندار این شهرستان، گفت که مهمترین دغدغه دولت دوازدهم اشتغال و توجه به روستائیان و عشایر است.

رضوی خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته تخلیه روستا‌ها و افزایش جمعیت در شهر‌ها و در کنار آن حاشیه نشینی، معضل بزرگی را ایجاد کرده است.

وی افزود: دستور کار دولت دوازدهم ایجاد اشتغال برای مردم است که به صورت جدی پیگیری و انجام خواهد شد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور همچنین تصریح کرد: دولت باید به قشر تولید کننده روستایی توجه جدی کند چرا که روستائیان ما به شایستگی موردلطف قرار نگرفته اند و قصد داریم با وام‌های کم بهره به افزایش ثروت و تولید ملی برای این قشر تولید کننده کمک کنیم.

رضوی ضمن دعوت از مردم روستا‌ها برای فعالیت در حوزه‌های گردشگری، صنایع دستی، بوم گردی، مزرعه و دام و دریافت تسهیلات در این زمینه، با مقایسه عملکرد استان‌ها در دریافت وام و ایجاد اشتغال، گفت: استان خراسان پیشتاز استان‌های کشور بوده، استان کرمانشاه با ایجاد ۲۳۰ شغل رتبه اول و لرستان با ارائه ۱۴۰ طرح اشتغال رتبه بعدی را از آن خود کرده است.

وی خاطر نشان کرد: در دولت یازدهم ما به استان سیستان و بلوچستان شهرستان خاش و در استان خراسان شهرستان نهبندان تسهیلات صفر درصد برای تشویق سکونت و ایجاد اشتغال مردم پرداخت کرده ایم.

رضوی با تاکید بر اینکه در برنامه ششم قرار است در هر روستا یک مجتمع آموزشی، درمانی و خدماتی ایجاد شود، گفت: تلاش شده آنچه که حتی در شهر‌ها نیست را در روستا‌ها فراهم کنیم تا انگیزه سکونت مردم در روستا‌ها بیشتر شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود در شهرستان ساوجبلاغ مزرعه گردی در این شهرستان می‌تواند از عوامل جذب گردشگر باشد.
رضوی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های دولت این است که معادن درجه ۱، ۲ و ۳ را در صورتی که مالکیت نداشته باشد، با اولویت واگذاری به روستائیان، واگذار و احیا کند.

وی با اشاره به تعداد تعاونی‌های موجود در کشور گفت: باید بررسی شود که چرا با وجود این همه تعاونی وضعیت اقتصادی کشور اینگونه است؟ 

رضوی گفت: ما باید اقتصادمان رابه سمت اقتصاد مردمی ببریم و دولت باید از وابستگی به نفت به سوی اقتصاد مردمی حرکت کند. همانطور که توانست نرخ دورقمی تورم را به تک رقمی برساند در چهارسال پیش رو حتما بیکاری را ریشه کن خواهد کرد.
وی با انتقاد از اینکه برخی حاضر به واگذاری فعالیت‌های اقتصادی به مردم نیستند، گفت:: این تمامیت خواهی فقرزایی به همراه دارد و باید مردم به سوی مسائل اقتصادی سوق داده شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار