واژه «سنتی» بهدلیل آنکه مفهومی از واپسگرایی علمی را در خود دارد و سبب میشود قابلیتهای این مکتب درمانی که کنار طب رایج میتواند قدرتمندانه در خدمت سلامت جامعه باشد در هالهای از سوءتفاهمات قرار گیرد، در عنوان جدید حذف شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استقبال مردم و توسعه روزافزون علم طب اسلامی و طب سنتی باعث شد تا فرهنگستان علوم پزشکی نام تازه ای برای آن انتخاب کند.
با توجه به لزوم استفاده از نامی واحد در نامیدن مکتب غنی طبی کشور برای جلوگیری از دستاندازی و به نام خود کردن این گنجینه کهن ملی از سوی سایر کشورها و موافقت وزیر بهداشت با عنوان پیشنهادی دفتر طب ایرانی، دکتر محمود خدادوست، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، استفاده از واژه «طب ایرانی» بهعنوان نام مشترک فارسی و عبارت «Persian Medicine» بهعنوان معادل انگلیسی آن را به دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.
این عناوین که بر اساس مصوبه جلسه 354 گروه حکمت طب اسلامی و طب سنتی فرهنگستان علوم پزشکی و نظر اعضای شورای سیاستگذاری طب سنتی، دبیر هیئت ممتحنه طب سنتی، انجمن علمی طب سنتی ایرانی و برخی رؤسای دانشکدههای طب سنتی پیشنهاد شده و با توجه به نظر موافق تصمیمگیران ارشد حوزه طب ایرانی، مورد موافقت وزیر بهداشت نیز قرار گرفته است، از این پس جایگزین واژههایی میشود که تاکنون بهاشکال مختلف و در مقالات علمی برای نامیدن این مکتب غنی کشور استفاده میشد.
گفتنی است، واژه «سنتی» بهدلیل آنکه مفهومی از واپسگرایی علمی را در خود دارد و سبب میشود قابلیتهای این مکتب درمانی که کنار طب رایج میتواند قدرتمندانه در خدمت سلامت جامعه باشد در هالهای از سوءتفاهمات قرار گیرد، در عنوان جدید حذف شده است.
واژه سنت واژه ای عربی است که در زبان فارسی بی معنی است و نمیدانم کی این واژه را در این زبان کرد ، مثلن موسیقی سنتی یعنی چه ؟موسیقی راه و روشی ؟ واژه سنت در زبان فارسی اضافه و بی معنی است ، بجای موسیقی سنتی میتوان گفت موسیقی ایرانی یبه جای لباس سنتی می توان گفت لباس بومی و... به جای کافه سنتی میتوان گفت کافه ایرانی و به جای شعر سنتی می توان گفت شعر کهن و ...
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.