آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۱۲۳
معاون امداد و نجات اعلام کرد؛

امدادرسانی به ۴۸۰ تن از هموطنان گرفتار سیل و آبگرفتگی

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، گفت: همزمان با بروز سیلاب در ۴ استان کشور ۴۸۰ نفر از هموطنان طی دو روز گذشته از خدمات امدادی بهره‌مند شدند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شاهین فتحی با اشاره به انجام عملیات سیل و آبگرفتگی در ۴ استان کشور اظهار کرد: در جریان سیل، از روز گذشته ۴ استان آذربایجان شرقی، گلستان، مازندران و گیلان بر اثر سیل و بارندگی دچار سیلاب شدند.

وی با اشاره به مناطق در حال امدادرسانی توسط هلال احمر، اعلام کرد: در جریان این سیل ۱۲ تیم امدادی هلال احمر شامل ۶۴ نفر در ۷ شهر و روستای سیل زده کشور به ۴۸۰ نفر از مردم خدمات امدادی ارائه دادند.

فتحی تصریح کرد: همچنین ۱۷۵ نفر از مردم ۴ استان سیل زده کشور اسکان اضطراری داده شدند و علاوه بر تخلیه آب از ۳۶ واحد مسکونی، ۱۲۰ تخته پتو و یک هزار قرص نان میان سیل‌زدگان توزیع شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار