آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۳۸۴۶
نوبخت:

۷۰۳ هزار فرصت شغلی جدید در ۳ ماهه نخست سال ایجاد شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: تا اواسط شهریور امسال ۲۴ هزار و ۹۰۰ هزار واحد تولیدی از ۱۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد تسهیلات برخوردار شدند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر نوبخت در مراسم آغاز اجرای دو برنامه ایجاد اشتغال برنامه فراگیر اشتغال ۹۶ و همچنین ایجاد اشتغال روستایی و عشایری که در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد گفت: تامین مالی اشتغال فراگیر با کمک نظام بانکی در حد ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات عملیاتی خواهد شد و قسمتهایی که از طریق یارانه صورت می‌گیرد از طریق سازمان برنامه و بودجه انجام می‌شود.
وی افزود: برهمین اساس روز گذشته در حد ۱۰۰ میلیارد تومان تزریق منابع صورت گرفته است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه برای اشجاد اشتغال روستایی و عشایری معاد ۵ هزار میلیارد تومان از طریق صندوق توسعه و ۵ هزار میلیارد تومان از طریق نظام بانکی تامین خواهد شد گفت: نظام بانکی مجموعا ۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات در دو طرح اشتغالزایی روستایی و اشتغالزایی فراگیر پرداخت خواهد کرد.
نوبخت افزود: برای دو طرح عام و خاص مذکور ۳۰ هزار میلیارد تومان منابع تزریق می‌شود و ۱۵۰۰ میلیارد تومان از طریق خزانه و بودجه عمومی برای بخش یارانه‌ها تخصیص خواهد یافت.
وی گفت: در طرح اشتغال روستایی منابع صندوق توسعه ملی با نرخ سود صفر و منابع بانکی با نرخ سود ۱۸ درصد ارائه می‌شود به این ترتیب نرخ تسهیلات ۹ درصد می‌باشد این در حالی است که قانون نرخ سود این تسهیلات را ۶ درصد در نظر گرفته است و به این ترتیب ۳ درصد سود اضافه‌تر از طریق سازمان برنامه و بودجه پرداخت خواهد شد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه سال قبل مقرر شد به ۷۵۰۰ واحد تولیدی ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات تخصیص یابد گفت: طرح دوم حمایت از واحدهای تولیدی تخصیص ۳۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد از اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای از طریق طرخحهای دولتی عمرانی از طریق خزانه بوده است.
نوبخت افزود: در طرح اول به ۲۴ هزار و ۹۰۰ هزار واحد حدود ۱۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده و در طرح دوم نیز حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان تخصیص یافته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار