خوابگاههاي دانشجويي مصونتر از خانههاي دانشجويي است
هومان نارنجيها در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: دانشجوياني كه در خانههاي دانشجويي در سطح شهرها زندگي ميكنند، ناخودآگاه نظارتي را احساس نميكنند و در صورت مهيا شدن شرايط از مصرف مواد مخدر ابائي ندارند.
اين كارشناس مواد مخدر افزود: افراد تحصيل كرده به مراتب كمتر از اقشار ديگر جامعه به اعتياد روي ميآورند ولي حتي اين تعداد كم، اثراتش زيانبار است.
وي در ادامه گفت: افراد تحصيل كرده به عنوان الگو و تاثيرگذار در جامعه مطرح هستند و وقتي مشاهده شود اين افراد در دام اعتياد هستند افراد ديگر هم با اعتماد به نفس بشتري به طرف اعتياد كشيده ميشوند.
نارنجيها تصريح كرد: دانشجويان به علت ترس از اخراج شدن از دانشگاه كمتر اعتياد خود را بروز ميدهند و به سختي به مراكز مشاوره مراجعه ميكنند.
اين كارشناس مواد مخدر اذعان داشت: عدم اعتماد دانشجويان به مراكز مشاوره و بياطلاعي خانوادههايشان از اعتياد دانشجويان، درمان اينها را با چالش روبرو مي كند./انتهاي پيام/