کد خبر:۶۳۴۲۸۹
سفیر ونزوئلا در تهران

ملت ما در برابر هژمونی آمریکا ایستادگی می‌کند

سفیر ونزوئلا در تهران گفت: جنگ امریکا علیه آزادی ونزوئلا، آزادی ایران و آزادی جهانی است. سلطه طلبان به هر اقدامی دست می‌زنند تا به اهداف خود برسند، اما واقعیت این است که ملت ما در برابر هژمونی آمریکا ایستادگی می‌کند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خسوس گونزالس گونزالس، سفیر ونزوئلا در تهران در نشست همبستگی ایران و ونزوئلا که با حضور نمایندگان اتحادیه‌های دانشجویی در محل سفارتخانه این کشور در تهران برگزار شد، گفت: امروز سرزمین ما مورد هجوم دشمن قرار گرفته، اما خداوند ما را مورد لطف قرار داده است و ما را یاری کرده است.

وی با بیان اینکه امروز ونزوئلا با تحریم‌های اقتصادی، تهاجمات، تهدید به حمله نظامی و تمام چیزهایی که می‌توانسته از طرف هژمونی آمریکا اتفاق بیفتد روبرو بوده افزود: حقیقت این است که لطف خداوند شامل حال ملت ونزوئلا شده و تمام اقداماتی که آن‌ها علیه ما انجام داده اند به خودشان بازگشته است.

سفیر ونزوئلا در تهران گفت: تمام دولت‌ها و ملت‌های دنیا حمایت خود را برای همبستگی و یکپارچگی با مردم در دولت ونزوئلا اعلام کردند و تمام جوانان، کارگران، روشنفکران و دولت‌ها و مجموعه‌های مختلف همگی حمایت مادی و معنوی از انقلاب بولیواری ونزوئلا ابراز داشتند.

گونزالس با بیان اینکه در روزهای ۱۶ و ۱۷ همین ماه شاهد تظاهرات هایی در حمایت از ونزوئلا بوده ایم و اشخاص و نهادهای مختلف در این جنبش شرکت کرده و حمایت خود را از دولت قانونی ونزوئلا اعلام کرده اند و این برای ما قابل اهمیت است، گفت: این اقدام ما را تقویت می‌کند تا راه انقلاب خود را که ما را به سعادت بیشتری می‌رساند ادامه دهیم.

وی با اشاره به اینکه ما از ملت ایران و انقلاب اسلامی تشکر می‌کنیم، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در تمام وجوهات حتی در صحنه جنگ در مقابل ایالت متحده مقابله کرده و آن را شکست داده است.

وی به جنگ هشت ساله عراق با کشورمان اشاره کرد و افزود: شخصا از جانب دولت و مردم و انقلاب بولیواری ونزوئلا از ملت ایران به خاطر حمایت هایش از ما تشکر می‌کنم.

وی بیان کرد: جنگی که برگرفته علیه آزادی ونزوئلا، آزادی ایران و آزادی جهانی است. سلطه طلبان به هر اقدامی دست می‌زنند تا به اهداف خود برسند، اما واقعیت این است که ملت ما در برابر هژمونی آمریکا ایستادگی می‌کند.

لازم به ذکر است در این مراسم نمایندگان اتحادیه‌های دانشجویی به ایراد سخنرانی پرداختند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار