کد خبر:۶۳۴۴۵۳
اسحاق جهانگیری:

بیش از ۱۱ میلیون حاشیه نشین در وضعیت نامناسب زندگی می‌کنند/ وضعیت طلاق در تهران نگران کننده است

معاون اول رئیس جمهوری به پنج اولویت اول دولت در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۱ میلیون حاشیه نشین در کشور وضعیت نامناسبی دارند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسحاق جهانگیری در آئین افتتاح ۱۵۰ مرکز اورژانس اجتماعی در سراسر کشور گفت: اهتمام به کاهش و کنترل آسیب اجتماعی یک مسئولیت مهم ملی است و قطعاً گسترش اورژانس اجتماعی یکی از ضرورت‌های اساسی است که دولت باید حمایت‌های لازم را داشته باشد.

وی افزود: پدیده هاو آسیب‌های اجتماعی در کشور به مرحله‌ای رسیده که باید همه ارکان نظام برای مقابله کاهش و کنترل آسیب ها، بسیج شوند و اقدامات جدی انجام دهند.

جهانگیری با اشاره به اینکه در جهت بررسی و کاهش آسیب‌های اجتماعی دو سال قبل جلسه‌ای با مدیریت رهبر معظم انقلاب و سران سه قوه و وزرای مختلف برگزار شد ادامه داد: در این جلسه به موضوع آسیب‌های اجتماعی، سیاست گذاری و برنامه ریزی در جهت کاهش آن‌ها پرداخته و قرار شد سازمان‌ها و ارگان‌های مرتبط، برنامه ریزی‌های لازم را در این خصوص انجام دهند و در نتیجه اراده جدی در قوای سه گانه کشور در جهت کاهش و کنترل آسیب‌ها شکل گرفت.

وی با تأکید بر اینکه در شورای انقلاب فرهنگی و همچنین شورای اجتماعی کشور بار‌ها جلسات مختلفی تشکیل شد اظهار داشت: یافتن ریشه‌های آسیب‌های اجتماعی در دستور کار وزارت کشور و وزارت رفاه قرار گرفته است.

معاون اول رئیس جمهوری تأکید کرد: هر اقدامی که در جهت رفع تبعیض و حمایت از اقشار آسیب پذیر برداشته شود، زمینه‌ای برای از بین بردن آسیب‌های اجتماعی خواهد بود.

جهانگیری با اشاره به اینکه پیشگیری از آسیب‌ها باید قبل از درمان آن‌ها انجام گیرد تصریح کرد: باید به آسیب دیدگان اجتماعی به عنوان بیمار نگاه شود و برنامه اساسی برای درمان آن‌ها تعبیه شود. چرا که آسیب‌های اجتماعی می‌تواند حیات اجتماعی را با خطر روبرو کند.

معاون اول رئیس جمهوری به پنج اولویت اول دولت در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بیش از ۱۱ میلیون نفر حاشیه نشین وضعیت نامناسبی دارند، به همین دلیل ساماندهی حاشیه نشین ها، اعتیاد به مواد مخدر، طلاق، دلایل مهاجرت به حاشیه شهر‌ها و فساد اخلاقی در مناطق خاص و بحرانی جرم خیز در اولویت دستور کار دولت قرار دارند که برای آن‌ها برنامه ریزی و اقداماتی انجام خواهد شد.

به گفته وی، در حال حاضر آمار طلاق در شهرهای بزرگ به خصوص تهران، نگران کننده است و توجه ویژه به کانون خانواده در جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارد که باید تلاش کنیم تا زمینه‌های آسیب را در خانواده‌ها از بین ببریم.

جهانگیری با اشاره به اینکه نمی‌توان به آسیب اجتماعی خشن برخورد کرد گفت: همچنین با پاک کردن صورت مسئله فقط مسائل را پیچیده و زیرزمینی می‌کنیم و حل مسئله دشوارتر می‌شود. اینکه مردم ما در معرض آسیب هستند باید پذیرفت و راه‌های اصولی و علمی برای مقابله و کاهش آن‌ها را شناسایی کرد.

وی به عملکرد بهزیستی در زمینه اورژانس اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: راه اندازی اورژانس اجتماعی در جهت کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی اقدام موثری است که از سوی بهزیستی انجام شده و باید با استفاده از نظرات کارشناسان و متخصصین و ارائه مشاوره‌های علمی در سبک زندگی، اصلاحاتی انجام داده و ریشه مشکلات و آسیب‌ها را شناسایی و حل کرد.

معاون اول رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: نپرداختن به ریشه‌های آسیب می‌تواند درد را تسکین دهد، اما عوارض جدی تری برای جامعه ایجاد می‌کند. بر همین اساس باید شناسایی ریشه‌های آسیب‌های اجتماعی در دستور کار قرار گیرد و پرداختن به مهارت‌های اجتماعی، اصلی‌ترین کار است و در عصر حاضر، پدیده‌های اجتماعی نیازمند مهارت‌های ویژه اجتماعی که هم مراکز دانشگاهی، آموزشی و نهادهای مدنی باید در این خصوص تلاش کنند تا جامعه واکسینه شود و در صورتی که از مهارت‌های اجتماعی لازم برخوردار باشیم، این مشکلات برطرف و در جهت کنترل آسیب‌ها اقدام خواهیم کرد.

جهانگیری تأکید کرد: در برخی از مناطق کشور، وضعیت نگران کننده‌تر است و همچنین در زمینه اقتصادی باید به اشتغال جوانان و حل بیکاری در مناطق مرزی، ایجاد توازن در توسعه مناطق مختلف، توجه به توسعه مناطقی که قومیت‌های مختلف وجود دارند توجه ویژه‌ای شود و سرمایه گذاری عظیمی در این موارد صورت گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد در دولت دوازدهم شاهد اقداماتی در این خصوص باشیم و وزارت رفاه و نهادهای حمایتی مانند بهزیستی و امداد بتوانند سیاست گذاری دقیق و جدی تری در جهت کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۳
یادتان هست؟ که گفته شد؛
بگذارید مردم راحت باشند.!
یادتان هست؟
برای عدم برگزاری یکی دوتاازکنسرت های بسیاری که درسطح کشوراجراشده ومیشود،چه کردید؟
وقتی وزارت فرهنگ وارشادبه وظیفه اصلی اش نپردازد.!!!
وقتی شما به عنوان مسئولین اجرائی کشوردرچهارساله گذشته برای حل معضلات نگاهتان به بیرون کشوربوده وهست.
هرمشکلی که نتوانستید چاره جوئی کنید،گردن دولت نهم ودهم انداختید.
مگرشما ازمعضلاتی که دردولت نهم ودهم بود،آگاهی نداشتید؟
وبرای حل آن معضلات خودرادرمعرض انتخاب مردم قرارندادید؟
چرا پروپاگاندا انجام دادید،ومردم رااغواکردید؟
این هم نتایجش،!!!!
ازهسته ای گرفته تافرهنگ ،اقتصاد وسیاست
بیزاری حیلی هاازدین
خیلی ها میگن اسلام دراداره حکومت ناکارآمدست.همه دزدند.همه بیل به باغچه شخصی خودشان می زنند،ومنفعت خودشان رادنبال میکنند.
والی ......................................................................
0
0
همشهری
Germany
۲۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۷
آقای جهانگیری بهتر است علت این معضلات را از خودتان و دولتهای همفکرت مثل دولت هاشمی و خاتمی و روحانی سئوال کنی و خودت هم پاسخگو باشی شما در جایگاه پاسخگو بنشین ، وقتی پاداشهای میلیاردی از جیب همین آسیب دیدها پرداخت می شود وقتی برخی برای کسب قدرت به هر ... متوسل میشوند و عوام فریبی میکنید و ... ،
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار