رافت قوه قضائيه نسبت به وابستگان قدرت و ثروت هيچ توجيه شرعي و عقلي ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۴۷۶
ميرزايي پور با اشاره به آزادي مرعشي از زندان:

رافت قوه قضائيه نسبت به وابستگان قدرت و ثروت هيچ توجيه شرعي و عقلي ندارد

مسئول واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير با اشاره به اقدام قوه قضائيه در خصوص آزادي حسين مرعشي از زندان گفت: رافت قوه قضائيه نسبت به وابستگان قدرت و ثروت هيچ توجيه شرعي و عقلي ندارد.

محمدمهدي ميرزايي پور در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه اهمال كاري هاي قوه قضائيه در برخورد با برخي آقازاده‌ها جاي تاسف دارد، ‌اظهار داشت: سئوال اينجاست كه چرا حضرات نسبت به برخي وابستگان جريان هاي سياسي كه اتفاقاً تلاش هاي جدي براي انحراف و حتي براندازي نظام داشته‌اند، دل رحم و خواهان آزادي آنها مي شوند؛ ولي نسبت به ديگراني كه اتفاقاً به جرم پيگيري آرمان هاي انقلاب اسلامي و اهداف عدالت‌خواهانه مورد بازداشت قرار مي گيرند، چنين برخوردي مهرباني صورت نمي‌گيرد؟!

اين فعال دانشجويي با تاكيد بر اينكه تبعيض در رافت اسلامي آن هم به نفع آمرين به معروف و نهي كنندگان از فكر بلكه به نفع آقازاده ها و منسوبين به برخي آقايان هيچ توجيه شرعي و عقلي ندارد، تصريح كرد: فاجعه‌اي كه قوه قضائيه در اين اهمال و خيانت‌ها مي آفريند، بسيار پرداخته و مملو از مثال هاي مويد است.

وي در ادامه با اشاره به نامگذاري امسال به نام همت مضاعف و كار مضاعف از سوي رهبر معظم انقلاب بيان داشت: قوه قضائيه يكي از اركان مهم جمهوري اسلامي است و انتظار داريم در جهت تحقق اين شعار رهبري در برخورد با دانه درشت‌ها جدي‌تر عمل شود.

ميرزايي پور با اشاره به صدور بيانيه بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير در اعتراض به اقدام قوه قضائيه در خصوص آزادي حسين مرعشي خاطرنشان كرد: موضع ما در اين زمينه كاملاً منطقي بوده و شايسته توجه مسئولان قوه قضائيه است.

لازم به ذکر است، چندي پيش بسيج دانشجويي دانشگاه امير كبير در پي آزادي حسين مرعشي، سخنگوي حزب کارگزاران و برادر همسر آيت الله هاشمي رفسنجاني از زندان، که به بهانه مرخصي نوروزي صورت گرفت، با صدور بيانيه‌اي ضمن مقايسه­ اين رفتار با آن­چه در ايام نوروز سال گذشته در قبال آزاد کردن طلبه­ سيرجاني اتفاق افتاد، به کوتاهي­هاي صورت گرفته از طرف قوه­ قضائيه در برخورد با سران فتنه و وابستگان به برخي مسئولين اعتراض کرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار