تولیت آستان قدس رضوی گفت: آنچه که صورت دین را احیا و تضمین کرد عاشورا بود، همه ویژگیهای سیر و سلوک انسان به حق در عاشورا نقش بسته است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی دقایقی پیش در مراسم خطبهخوانی شب عاشورای حسینی در حرم مطهر رضوی اظهار داشت: عاشورا نقطه عطفی در تاریخ حیات انسان است که اگر نبود از دین جز صورت و شکلی باقی نمیماند.
وی افزود: آنچه که صورت دین را احیا و تضمین کرد عاشورا بود، همه ویژگیهای سیر و سلوک انسان به حق در عاشورا نقش بسته است.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه امام حسین (ع) افراد بسیاری را هدایت کردند، متذکر شد: نقش ائمه اطهار (ع) هدایت مردم است.
رئیسی با بیان اینکه توجه به زندگی و معیشت و ویژگیهای اخلاقی مردم در میان ائمه اطهار (ع) موج میزند، اضافه کرد: ابیعبدالله برای بشر در استکبارستیزی، مقاومت، صبر و ایستادگی در مقابل دشمنان الگو محسوب میشود.
وی ادامه داد: دشمن، دشمن است و امام حسین (ع) درس دشمنستیزی به مردم میدهند.
تولیت آستان قدس رضوی، عاشورا را درس دشمنستیزی برشمرد و یادآور شد: پیام عاشورا برای احیای دین و بشر معاصر است.
رئیسی با تأکید بر اینکه عاشورا به مردم پیام ایستادگی مقابل دشمنان را میدهد، اظهار داشت: خدا را شکر که انقلاب اسلامی با محوریت عاشورا بود.
وی خطاب به خادمان حرم مطهر رضوی تبیین کرد: مهمترین خدمت به حرم مطهر قرب به امام رضا (ع) است، بر این اساس، چرا مردم خادمان حرم مطهر را میبینند از آنها درخواست میکنند، حاجتشان را به امام رضا (ع) منتقل کنند؟
الان هم از دین فقط ظواهرش باقی مانده
طرف میلیاردی از بیت المال حقوق میگیره اون وقت میگن قانونی هست. طرف موهاش رو می بافته و نیم متر از روسریش بیرونه اما میره تو مجلس امام حسین به این میگن ظاهر دین ....
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
طرف میلیاردی از بیت المال حقوق میگیره اون وقت میگن قانونی هست. طرف موهاش رو می بافته و نیم متر از روسریش بیرونه اما میره تو مجلس امام حسین به این میگن ظاهر دین ....