کد خبر:۶۳۷۱۷۵
رحمانی فضلی:

مراسم دهه اول محرم در شرایط مطلوب امنیتی برگزار شد

وزیر کشور گفت: مراسم دهه اول محرم در شرایط مطلوب امنیتی برگزار شد و همچنین طبق آمار‌ها حدود ۲۰ هزار مراسم به علاوه دسته جات مذهبی در خیابان‌ها در کشور برگزار شده که هیچ مشکل امنیتی برای آن‌ها به وجود نیامده است و ان شاءالله با کمک همه مسئولان این امنیت پایدار ادامه یابد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور ظهر امروز در آئین تکریم و معارفه استاندار سابق و جدید استان تهران طی سخنانی اظهار داشت: آقای هاشمی استاندار سابق این استان با روحیه تعاملی، وقت گذاری زیاد و داشتن اخلاق حسنه توانستند از همه ظرفیت‌های استان تهران در بخش‌های دولت، قوه قضائیه، امنیتی و نظامی و مجلس استفاده خوبی داشته باشند که اکنون شاهد این هستیم که تهران دارای وضعیت مطلوبی است و بر همین اساس ایشان به عنوان قائم مقام وزارت کشور ادامه فعالیت خواهد داد.

وی در ادامه افزود: آقای مقیمی که پیش از این در قائم مقامی وزارت کشور مشغول به فعالیت بودند دارای سعه صدر بالا، تدین، فردی باتجربه و دارای کارنامه مثبت در طول چهار سال اخیر بوده‌اند.

وزیر کشور با بیان اینکه برای استان تهران باید ویژه وقت گذاشته شود و مسائل آن را ویژه پیگیری کرد، گفت: ثبات و ایجاد امنیت و آرامش در تهران یعنی ثبات و امنیت و آرامش در کل کشور و نقش استاندار تهران بالاتر از همه مسئولان مربوطه در این استان است، زیرا استاندار باید جلسات شورای تأمین، شورای برنامه ریزی و ... را تشکیل داده و موضوعات مربوط به استان را پیگیری کند و اینکه گفته می‌شود همه وزارتخانه‌ها و مسئولان کشوری در تهران هستند و استاندار تهران کاری برای فعالیت ندارد درست نیست، زیرا آن‌ها امور مربوط به کشور را انجام می‌دهند و استاندار تهران باید مسائل مربوط به تهران را پیگیری کند.

رحمانی فضلی با بیان اینکه مبنای کار استانداران باید توسعه گرایی باشد و اولویت اول وزارت کشور بحث توسعه است، افزود: توسعه باید همه جانبه و در همه ابعاد دنبال شود از جمله اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... و باید توسعه این بخش‌ها به صورت متوازن رشد کند هر چند در شرایط فعلی بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری و توجه ویژه رئیس جمهوری و از سویی دیگر شرایط کشور و انتظارات مردم اولویت اول موضوع اقتصاد مقاومتی است و استانداران مکلف هستند اقتصاد را در اولویت اول کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه باید در عرصه سیاست داخلی به مسئله تقویت احزاب و گروه‌ها، افزایش مشارکت مردم، حمایت از ان جی او (NGO)‌ها و سازمان‌های مردم نهاد توجه کنیم، گفت: باید به گونه‌ای رفتار کنیم که رضایتمندی عمومی مردم در جهت افزایش میزان مشارکت ارتقا یابد و در طول این چهار سال نیز بحمدالله توانسته ایم در این راستا حرکت کنیم.

رحمانی فضلی تصریح کرد: نمی‌توانیم به اهداف و شرایط مطلوب برسیم بدون اینکه هماهنگی بین قوه قضائیه، نیروی انتظامی، مجلس، گروه‌ها و احزاب و شخصیت‌های سیاسی و مشارکت مردم وجود نداشته باشد.

وزیر کشور گفت: در حوزه رفتارهای سیاسی، رعایت قانون و منطقی که دارد شکل می‌گیرد بسیار مثبت ارزیابی می‌شودو در این حوزه نیز هیچ مشکلی نداریم به طوری که هم اکنون خانه احزاب در حال فعالیت است و هیچ حزبی پشت نوبت قرار نگرفته و همه نشست‌ها قانونی است و در انتخابات نیز فعال، موثر و عقلانی و با مهارت سیاسی وارد شدند و در انتخابات ریاست جمهوری همایش‌ها و مجالسی را شاهد بودیم که بالای صد هزار نفر به طور همزمان حضور داشتند که با امنیت و آزادی کامل برگزار شد.

وی افزود: اگر اختلاف نظری وجود دارد در سلایق است و این به مفهوم داشتن دموکراسی و آزادی در مشارکت است.

وزیر کشور با بیان اینکه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی اولویت اول مسئولان و استانداران در حوزه اجتماعی است، گفت: یکی از مشکلات کلانشهر‌ها آسیب‌های اجتماعی است و ثقل آسیب‌های اجتماعی در تهران است و تهران نیز بیشترین حجم آسیب‌های اجتماعی از جمله حاشیه نشینی، طلاق و بزهکاری را دارد که استاندران و مدیران این استان باید به رفع این موارد توجه کنند.

وزیر کشور با تأکید بر اینکه مدیرانی باید بر سر کار بیایند که به برنامه دولت اعتقاد داشته باشند گفت: بعد از تنفیذ حکم ریاست جمهوری و برگزاری تحلیف برنامه دولت متعلق به همه ۸۰ میلیون ایرانی است.

وی ادامه داد: حق دولت است که مدیرانى انتخاب کند که به برنامه دولت اعتقاد داشته باشند و معیار دولت و شخص رئیس جمهور اعتدالگرا بودن است، اعتدالگرا بودن در حزب‌های سیاسی از جمله اصولگرا و اصلاح طلب و مستقل فرقی نمی‌کند بلکه آن‌ها باید برنامه‌های دولت را قبول داشته باشند.

رحمانی فضلی با بیان اینکه ایران دارای امنیت بسیار بالایی است، گفت: مراسم دهه اول محرم نیز در شرایط مطلوب امنیتی برگزار شد و همچنین طبق آمار‌ها حدود ۲۰ هزار مراسم به علاوه دسته جات مذهبی در خیابان‌ها در کشور برگزار شده که هیچ مشکل امنیتی برای آن‌ها به وجود نیامده است و ان شاءالله با کمک همه مسئولان این امنیت پایدار ادامه یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار