آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۹۵۵۲

اولین «تاکسی پرنده» در آسمان دبی به پرواز در آمد +عکس

اولین تاکسی پرنده در دبی آزمایش شد. این تاکسی که ترکیبی از پهپاد و بالگرد است، اولین آزمایش خود را بدون مسافر با موفقیت انجام داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اولین تاکسی پرنده در دبی آزمایش شد. این تاکسی که ترکیبی از پهپاد و بالگرد است، اولین آزمایش خود را بدون مسافر با موفقیت انجام داد. امارات عربی متحده در نظر دارد اولین کشوری باشد که از تاکسی‌های پرنده استفاده می‌کند.

اولین پرواز آزمایشی تاکسی پرنده که ولوکوپتر نام دارد، طبق اظهارات مقامات ترابری دبی با موفقیت همراه بوده است. این تاکسی پرنده در آغاز پرواز در فاصله ۲۰۰ متری زمین قرار گرفت و حدود ۵ دقیقه در ساحل این شهر به حرکت در آمد.

تاکسی پرنده سرعتی حدود ۱۰۰ کیلومتر در ساعت دارد و می‌تواند نیم‌ساعت در فضا پرواز کند. دو نفر می‌توانند در کابین این تاکسی هوایی کنار هم بنشینند. این تاکسی دارای ۹ جعبه باتری مستقل از هم است. چترهای نجاتی نیز در تاکسی پرنده تعبیه شده که در صورت خطر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این تاکسی‌های پرنده نخستین بار توسط شرکتی در شهر کارلزروهه آلمان ساخته و تکمیل شد و اکنون در توسعه آن شرکت خودروسازی مرسدس بنز آلمان نیز سهیم است.

مقامات حمل‌و‌نقل دبی در نظر دارند از این تاکسی‌های پرنده در شبکه رفت‌و‌آمد این شهر بزرگ استفاده کنند. مسافران می‌توانند در آینده با استفاده از یک نرم‌افزار کاربردی این تاکسی‌ها را سفارش دهند.

حمدان بن محمد بن راشد آل‌مکتوم، ولیعهد دبی، پس از دیدار از تاکسی پرنده گفت: این فناوری‌های جدید نه تن‌ها برای شرایط کنونی مناسب است، بلکه پلی‌ست که راه را برای آینده‌ای روشن باز می‌کند.

دبی یکی از مناطق گردشگری بسیار مهم در خاورمیانه است. در سال گذشته میلادی (۲۰۱۶) نزدیک ۱۵ میلیون گردشگر از دبی دیدار کردند.

اولین «تاکسی پرنده» در آسمان دبی به پرواز در آمد +عکس

اولین «تاکسی پرنده» در آسمان دبی به پرواز در آمد +عکس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار