هدف امضاء كنندگان شكواييه اصلاح رابطه بين مجلس و قوه قضائيه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۹۷
دهقان:

هدف امضاء كنندگان شكواييه اصلاح رابطه بين مجلس و قوه قضائيه است

دهقان، عضو كميسيون تحقيق و تفحص مجلس از قوه قضاييه گفت: هدف امضا كنندگان شكوايیه جلوگيري از مخدوش شدن رابطه بين مجلس و قوه قضائيه است و این نمايندگان امضاء كننده هيچ ارتباطي با تحقيق و تفحص ندارند.

محمد دهقان در حاشيه جلسه علني امروز مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار امور مجلس «شبکه خبر دانشجو»، گفت: تعدادي از نمايندگان مجلس كه داراي وزانت خاصي هستند و همچنين برخي از روحانيون برجسته، شكوايه اي به كميسيون اصل 90 نوشتند.

وي ادامه داد: در اين نامه امضاء كنندگان تقاضا كردند تا به برخي از رفتارهایي كه در چند روز اخير در خصوص تحقيق و تفحص از قوه قضائيه صورت گرفته و همچنين برخي مواضع تندي كه بر عليه مجلس اتخاذ شده و اين مواضع رابطه دو قوه را مخدوش کرده، رسیدگی شود.

عضو كميسيون تحقيق و تفحص مجلس از قوه قضاييه ادامه داد: نمايندگان در اين شكواييه به مطالب تندي كه به نوعی اهانت به نمايندگان مجلس و بعد نظارتي آن بوده است، اعتراض كردند.

دهقان يادآور شد: اين شكواييه را نمايندگان به كميسيون اصل 90 كه بايد به طرز كار همه قوا رسیدگی کند، ارجاع دادند.

بنا به گفته دهقان، نمايندگان امضاء كننده هيچ ارتباطي با تحقيق و تفحص نداشتند.

عضو كميسيون تحقيق و تفحص مجلس از قوه قضاييه تصريح كرد: امضا كنندگان از بزرگان مجلس هستند و به منظور رسیدگی به موقع و بی طرفانه پرونده ها و براي اينكه جلوي برخي از اشكالات گرفته شده و بين دو قوه درگيري بيش از اين ادامه نيابد، اين نامه را امضا كردند.

لازم به ذکر است، علي مطهري، محمد كوثري، محمد تقي رهبر، مهدي كوچك زاده، عباس رجايي، طباطبايي اردستاني، محمدرضا آشتياني و احمد توكلي از جمله امضاء كنندگان این شكوایيه هستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار