کد خبر:۶۴۰۰۸۸
اختری در معارفه دانشجویان ورودی:
دانشگاه تازهتاسیس صنعتی کرمانشاه بیش از ۲۰۰۰ دانشجو دارد
رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: حدود ۲۰۰۰ دانشجو شاغل به تحصیل و تعداد ۵۲ عضو هیأت علمی مشغول به فعالیت می باشند.

علی اکبر اختری رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با بیان اینکه این دانشگاه با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور در سال ۱۳۸۴ موفق به اخذ موافقت اصولی شد گفت: بهمن ماه سال ۱۳۸۶ با پذیرش ۱۳۰ دانشجوی مقطع کارشناسی در دو رشته مهندسی برق و مهندسی شیمی در شهر کرمانشاه فعالیت خود را آغاز نمود.
اختری ادامه داد: در حال حاظر در ساختمان جدید دانشگاه در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشکده های انرژی و فناوری اطلاعات، حدود ۲۰۰۰ دانشجو شاغل به تحصیل و تعداد ۵۲ عضو هیأت علمی مشغول به فعالیت می باشند.
رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با اشاره به اینکه در آینده نزدیک سالن آمفی تئاتر دانشگاه به بهره برداری خواهد رسید و همه مراسم های دانشگاه در این سالن برگزار خواهد شد افزود: بر سختی های عرصه علم آموزی و تحصیل دانش، با تلاش و کوشش بیشتر غلبه کنید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.