وزیر جهاد کشاورزی در خصوص سخنان اخیر وزیر بهداشت مبنی بر کیفیت نامطلوب گندم و استفاده اجباری نانوایان از نمک، گفت: مردم ایران بهترین نان را در هزاران سال گذشته تولید می کنند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود حجتی بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه افتتاح جشنواره سیب دماوند، در جمع خبرنگاران در خصوص سخنان اخیر وزیر بهداشت مبنی بر کیفیت نامطلوب گندم و استفاده اجباری نانوایان از نمک، گفت: مردم ایران بهترین نان را در هزاران سال گذشته تولید می کنند و نمک هم نمی زنند، چند دههای است که گندم از خارج از کشور وارد میشود
وی با بیان این که نمی دانم وزیر بهداشت چه گفته است، افزود: امروز در حد نیاز گندم داریم و به لطف خدا این امکان را داریم که گندم به حد کافی داشته باشیم و با وجود استفاده از گندم و آرد ایرانی شنیده میشود که نانها شور و یا بیکیفیت است در حالی که این موضوع در مرکز پژوهشگاه آرد و نان مورد بررسی قرار میگیرد و نتیجه تحقیقات این موضوع را تأیید نمیکند بلکه باید دید که مشکل نانوا چه بوده است.
وزیر جهاد کشاورزی در خصوص دورنمای زنجیره صادرات عنوان کرد: شاخهای از زنجیره از مزرعه تا سفره میتواند در بازار داخل و بخشی نیز در خارج از کشور باشد.
حجتی خاطرنشان کرد: ما در کشور نزدیک به سه میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول سیب درختی تولید میکنیم که تنها ۱۰ الی ۱۵ درصد از آن صادر میشود و مابقی در داخل کشور به مصرف میرسد و امیدواریم که زنجیره تولید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایجاد شده و این ارزش افزوده را در داخل زنجیره ببینیم تا بر اساس نیاز و تقاضای بازارهای هدف محصول را بستهبندی و برای بازارهای هدف آمده کنیم.
وی اشارهای به زنجیره صادرات محصول سیب درختی و واردات موز کرد و گفت: بر این اساس میتوان واردات موز در ازای صادرات محصول سیب درختی را انجام داد و به طور غیرمستقیم به تشویق صادرات در زمینه سیب و کشمش پرداخت زیرا این دو محصول در کتاب مقررات صادرات و واردات مطرح شده و صادرکنندگان سیب و کشمش میتوانند با تعرفه ترجیحی موز وارد کنند.