آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۰۹۷۹
امیر حاتمی:

وقوع انقلاب اسلامی دشمنان را بهت زده کرد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در همایش «آینده پژوهی در مسیر بالندگی»، گفت: وقوع انقلاب اسلامی در منطقه یک از مهمترین روند هاست که دشمنان را بهت زده کرده.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در همایش آینده پژوهی در مسیر بالندگی دفاعی و امنیت که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد گفت:: اهمیت علوم آینده پژوهی بسیار روشن است و مراکز علمی در جهان بر پایه آینده پژوهی تحقیق و پژوهش می‌کنند.

وی با بیان اینکه وزارت دفاع یکی از پیش روترین مجموعه‌ها در آینده پژوهی است گفت: یکی از مهمترین عوامل آینده پژوهی روندهاست. وقوع انقلاب اسلامی در منطقه یکی از مهمترین روند هاست که دشمنان را بهت زده کرده است.

امیر حاتمی افزود: دشمنان انقلاب همواره به دنبال سنگ اندازی در مسیر بالندگی انقلاب اسلامی ایران هستند. جنگ تحمیلی یکی از همین سنگ اندازی‌های دشمنان است. آن‌ها به دنبال ایجاد کینه میان ملت عراق و ایران بودند، اما امروز انسجام ملت ایران و عراق بیش از هر زمان دیگر است.

ادامه دارد...
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار